reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2013

rewelacja, bedziesz musiala zrobic zakupy niedlugo i brac sie za robote :p jak bede znala plec to skladam zamowienie- tylko nie wiem na jaki rozmiar skoro brzdace beda sie rodzic w srodku lata, a u mnie upaly do pazdziernika sa ..

reklama
Sie dogadamy :)

Cienkie kokony sluza swietnie na letnie wieczory. Zakladasz bodziaka z krotkim rekawkiem i heja :)

to mi wszystko wytlumaczysz :) idziemy spac? (jestem zmeczona, ale zasnac nie moge:/) dziewczyny rano sie przeraza ze maja 10str do nadrobienia a to tylko nasze pogaduchy hihi

lasencje trzymac za mnie kciuki o 11h spotkanie z ksiegowym- okaze sie jak bardzo jest zle i ile pieniedzy dokladnie stracilismy.. jak sie odezwe po 12 to znaczy ze nie padlam na zawal serca ^^

Dobrze ze masz teraz dwa wiec jedno bic bedzie ;)

Idziemy idziemy...tez mi sie nie chce..dziec spi juz od 19 a ja durna nie korzystam :)

Jutro rano pobudka bo mamy wizyte kontrolna z Myszonem.

Kciukam. I daj znac!

Dzień dobry, Dziołchy! :)

Mgd, no prześliczne te Twoje 'wyroby'! Kocham sowy, więc powiem, że mnie czapeczka nr 1 oczarowała!! I te śliczne małe buciczki, no świetne są! Mniemam, że czapeczka na zdjęciu Myszko jest Twoim dziełem :tak:
Pisałaś też o migrenach - również ich doświadczam ostatnio - wymiotuję na szczęście już tylko sporadycznie, ale bóle głowy dokuczają mi co wieczór teraz (czasem się czuję, jak na kacu!:crazy:)

Iza, nie padaj na zawał!!!

A! miałam zapytać: można pić czerwoną herbatę w ciąży? Bo jestem fanką, ale nie piję, bo nie wiem, czy szkodzi.

hello:-)

witam porannie.. dziś znienacka zaskoczył mnie pierwszy ciążowy pawik:-D chciałam Małemu mleko zrobić i nagle poczułam, że natychmiast muszę pędzić przywitać się z porcelaną-bez żadnych ceregieli, wcześniejszych mdłości itd heheh

mgd, iza cudowności robicie!!!! ja rzekomo też zawsze miałam talent manualny, roiłam biżuterię, malowałam, niestety odkąd człowiek wszedł w dorosłe życie z mężem i dzieciem u boku, talenty zostały pogrzebane przez brak czasu ehhh

cześć Agatko :-)

AGATA tak :) Myszon chodzi tylko w moich wyrobach haha

mysle ze czerwona herbata jest bezpieczna :)

EWCIK ja gdybym porzucila swoje pasjena rzecz dziecka i meza to bym oszalala...

ja i szydelko wieczorowa pora to tylko moje chwile. I nie oddam ich :-D

Gratuluje pawika haha w pore :)

Witam z rana,widzę że dziewczyny nie mogły spać w nocy ;-) nie nadrobię chyba...U nas pogoda wariuje z rana samego deszcz padał a teraz zaczął śnieg ciapa taka że tylko w gumowcach wychodzić...Wczoraj zauważyłam że mi brzuch wywaliło pod pępkiem chyba mieszkanko się powiększa :-) ale znów mi te mdłości wróćiły ale wiecie co mi pomaga jak zjem jabłko a tych jem ostatnimi czasy sporo a przed ciążą rzadko jabłka jadłam.
mgd,iza zazdroszczę Wam talentu ja to jestem totalne beztalencie szkoda gadać
iza życzę żeby księgowa miała tylko dobre wieści :tak:
Ewcik to Cię pawik zaskoczył z rana :szok: ja czasem myślę że już bym sobie chciała walnąć tego pawia a nie tak mdli i mdli że na nic patrzeć nie można
Wczoraj zarezerwowaliśmy domek w górach więc to już na 100% jedziemy w kwietniu,będę musiała się rozejrzeć za jakimś tankini na basen.

ewcik
jeden paw i po sprawie? no to miłe tak na zbliżający sie koniec 1 trymestru.

a ja od wczoraj też mam mdłości, i to permanentne. Mam nadzieje że sie to wreszcie skonczy!

mgd
zdooolniacha, bardzo mi sie podobają Twoje prace. Lubie takie rzeczy, a już zwłaszcza rękodzieło, a nie MDC :]
A z tymi kokonami to cos jak rożek, nie?

reklama
hej dziewczyny, ja właśnie niedawno wstałam :)
powiem wam że ja tęsknie za mdlościami, nie miałam apetytu i nie martwiłam się ilościa jedzenia którą pochłaniam a teraz..... ekhm :)
mgd,iza- cudowne rzeczy robicie, pokazywałam nawet mężowi i mówi ze te czapeczki sówki są ekstra :)
mi tez brzuch wywaliło, a wczoraj to mnie tak pępek bolał że nie wiedziałam co sie dzieje ale widocznie znów cos się rozpycha :D no to miłego dnia wam zyczę choć buro i szaro u mnie za oknem :/

Do góry