reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

dzieki dziewczyny tak to gin kazał mi odstawic kwas foliowy ktory brałam w dawce 2x5mg powiedzial ze juz nie trzeba takiej suplemetacji a w femibionie który tez biore od pocztaku ciąży tez jest (ale tylko 400ug) mam duze zaufanie do mojego gina ale to dopiero 8 tydz i postanowiłam brac po 1 tabl do badań prenatalnych przeciez to nie zaszkdzi dzidzi co nie???

reklama
KICIA aaa widzisz :) skoro witaminki lykasz to jestes bezpieczna :)
a lykac nie zaszkodzi na pewno.ja zarlam cala ciaze :)

Mgd - tylko mnie student nie pozna, bo zwykle do niego w kiecce jeżdżę ;-) Ale co tam!
A roibos może i jest dobra i zdrowa, ale w ciąży się nie nadaje, bo słodko pachnie - fuj!fuj! fuj! Mam nadzieję, że w II trymestrze ta fatalna cecha tej herbatki znikanie ;-)

Kicia - jak bierzesz wit. dla ciężarnych w których jest kwas, to już lepiej samego nie łykaj. Przedawkowanie chyba nie jest wskazane.

reklama
widzialam tego bloga, szczerze mowiac boskie sa te czapeczki, ta kremowa z biedronka cuuuudo <3

a ja moge moje spodnice wszedzie sprzedawac bo sa lekkie i wysylka tanio kosztuje ;) problem jednak jest bardziej z cena samej spodniczki, bo ja nie kupuje materialow w polsce ani nie w hurtowni i w malych ilosciach- je sprzedaje za 60eurasow- w polsce moglabym zejsc na 50 jeszcze te najmniejsze moglabym zejsc na 40€ pewnie +5e za przesylke albo i nie :) ale z tego co widzialam na polskich stronach kosztuja one 200-260zl i trzeba bardzo uwazac bo jak spodnica jest zrobiona z 2och warstw to wyglada tak: IMG_0488.jpg sa one pewnie duzo tansze ale efekt tez widac jest zupelnie inny (na zdjeciach reklamowych wygladaja na puchate, bo male modelki najczesciej sa w ruchu,albo zdjecie podrobione - przyklad na zdjeciu powyzej)
bo jak spodniczka jest dobrze wykonana tak jak moje ^^ hihi to wyglada tak:DSC02055.jpg

dodam ze rozmiary sa od malego bobasa kilkumiesiecznego w zwyz ;D male noworodki wygladaja przeuroczo do sesji zdjeciowych a spodniczke spokojnie moga nosic do 3roku zycia IMG_0467.JPG
moje rozmiary:
BABY DOLL (0-3 years old) L:22cm/W:40-48cm
PRINCESS (3-9 years old) L:30cm/W:40-50cm
BIG GIRL (9-13 years old) L:40cm/W:50-60cm
TEEN QUEEN (+13yo) L:48cm/W:60-71cm

Ostatnia edycja:
Do góry