reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

Pieeekne sa!!
Jak mi dziecko podrosnie to na pewno sie zglosze :)

a czapeczki jak kcecie to Wam zrobie :-D Ze wzgledu zescie sierpniowki to jakis rabat bedzie hahah
kokony jeszcze sa super sprawa.

reklama
mam fb (nad suwaczkami)i stronka tez jest ale wlasnie sie zastanawiam czy nie zrobic sklepu online przez fb i paypala poprostu, bo sklep online w wix kosztuje mnie chyba 20€ miesiecznie :/
We Love Petticoats | Wix.com wczesniej dzialalo pod wykupiona domena welovepetticoats.com a teraz nie wiem co zrobic ehehe

dzieki za pomoc <3

wszystko obejrzalam i te kokony to ciekawa sprawa ^^ poza tym jestes zdolniacha straszna, ciekawa jestem ile dziewczyn ma jakies talenty pochowane i sie nieprzyznaja, trzeba by troche dziewczyny za jezyk pociagnac ^^

Mysle ze wiele ma ;)

Kokony w okresie 0-4msc super sprawa sa. Dziecko sie nie odkrywa, latwo je na reku nosic, przy karmieniunsuper sprawa i do wozka :)
kocyk zaczelam uzywac dopiero jak wyrosla z najwiekszego :)

reklama
image.jpg

Do góry