aleksandral
Fanka BB :)
kiciabp - Lekarz kazał odstawić kwas foliowy???? Jestem w szoku...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja mam peg perego pliko 3 i jestem przezadowolona, uwielbiam go i nie zamieniłabym na żaden inny- jest nie do zajechania. Ale niestety będe go musiała zastąpić na jakiś czas i rozważam PHIL&TEDS lub BRITAX dual (nie pamietam dokładnie moedelu).
Druga siostra miała Peg-Perego i był znacznie lepszy w ogólnym ujęciu.
jejjjj dziewczyny czy wam też jest tak zimno? normalnie nie wychodzę spod kołdry, mam nadzieję, że to nie zwiastuje nic złego?
jesli kazał ci brac antybiotyk, to bierz bez gadania. Kiedys powiedział mi lekarz, że w niektorych sytuacjach większe zagrożenie dla płodu ma infekcja niż lek.Nie powiem ale zdziwiło mnie bardzo ze kazał mi odstawić kwas foliowy cos możecie powiedziec na ten temat??? a i dostałam antybiotyk bo mam CRP podwyzszone a niewiadomo gdzie ten stan zapalny((( a i jeszcze ból pleców dokucza a to dopiero poczatki
Dobra to teraz zinnej beczki dobry krem na rozstepy !