reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

reklama
Iza, ​z boku po prawej jak jesteś na naszym forum, zjedź niżej, są nowości w blogach i tam się ta dziewczyna ogłasza: szydełkomania, rękodzieła... wchodziłam tam, ma nawet jakieś zamówienia, ale też straszą bidulę skarbówką, ludzie...

ja to sie dzisiaj zlałam po sklepach... ale mała obkupiona po pachy:]

.

Druga siostra miała Peg-Perego i był znacznie lepszy w ogólnym ujęciu.
ja mam peg perego pliko 3 i jestem przezadowolona, uwielbiam go i nie zamieniłabym na żaden inny- jest nie do zajechania. Ale niestety będe go musiała zastąpić na jakiś czas i rozważam PHIL&TEDS lub BRITAX dual (nie pamietam dokładnie moedelu:p)

jejjjj dziewczyny czy wam też jest tak zimno? normalnie nie wychodzę spod kołdry, mam nadzieję, że to nie zwiastuje nic złego? :(

Nie powiem ale zdziwiło mnie bardzo ze kazał mi odstawić kwas foliowy cos możecie powiedziec na ten temat??? a i dostałam antybiotyk bo mam CRP podwyzszone a niewiadomo gdzie ten stan zapalny:(((( a i jeszcze ból pleców dokucza a to dopiero poczatki
jesli kazał ci brac antybiotyk, to bierz bez gadania. Kiedys powiedział mi lekarz, że w niektorych sytuacjach większe zagrożenie dla płodu ma infekcja niż lek.

Uffff nadrobilam!

AGATA na szczecie (tfu tfu przez lwe ramie) i mi mdlosci przechodza ;) za to zaczynaja sie migreny...:crazy:

AGNIS a co ci wyszlo przy pierwszym badaniu na toxo?

MARGOOO babooo! O 10 ?! Nie denerwuj wiecznie nie wyspanej hahah
ps.swoja droga zazdraszczam...uroki pierwszej ciazy :) korzystaj!

KICIABP gratulacje Juniora :)

MARZYCIELKA super ze z tesciowa dobrze poszlo :)

QUINCY ja przy pierwszej ciazy mialam strasznie niski cukier. Jedynym sposobem bylo jedzenie co pol godziny

DAMAGI zimno zimno jak cholera :)

MARGO prawda prawda. W I trymestrze lepiej bez znieczulenia... Wprawdzie sa specjalne dla ciezarnych bez adrenaliny, ale nie ma dowodow ze to bezpieczne...

Dobra to teraz zinnej beczki dobry krem na rozstepy !

NIE MA :-D Jak masz miec to i tak sie pojawia ;) smaruj sie oliwka lub balsamem dosc czesto i wydaj kase na cos pozyteczniejszego :)

pisalyscie o tym ze laske skarbowka strasza, ta co na szydelku robi... Mnie tez straszono :D maile normalnie dostawalam! Ale na szczescie jestem w holandi sesese

Iza- a Ty w ogóle planujesz sprzedawać swoje falbaniaste w Polsce?

Kicia - szkoda, że lekarza nie spytałaś czemu masz kwas odstawić. Mój nic o nim nie wspominał, więc póki co biorę.

Chyba czas spać. Jutro jadę na zajęcia rano. Buuuu! Miałam tydzień przerwy i się rozleniwiłam jak mops. Mam tylko nadzieję, że dojadę przez ten lód, który opanował Wrocław. Aaaaa! Tylko w co ja się ubiorę???

CWIETKA w kombinezon i lyzwy :D

KICIA mi genetyczka kazala brac kwas do konca ciazy...a w I trymestrze nawet podwojna dawke(ale to za sprawa choroby synka)

reklama
Aaaa i apropo kwasu!

Przy jego zazywaniu nie zaleca sie picia zielonej herbaty bo niweluje jego dzialanie ;)

osobiscie polecam roiboss. Bez kofeiny. I dziala super na niedobory zelaza. Przez cala ciaze pilam i mialam wyniki jak nie-ciezarna :)

Do góry