reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2013

Basia to masz możliwość w tym miesiącu, maj to bardzo fajny miesiąc, cieplutko już a jeszcze nie wakacje :)

reklama
Basia dziękuje, ja jestem z maja piękny miesiąc wiec trzymam kciuki aby Ci sie udało ;-)
Taka j póki co jeszcze nic nie mówimy za 2 tyg idę do lekarki, czuje sie dobrze jak z Tymciem jedynie trochę chcę mi się wcześniej wieczorem spać, za tydzień mam wesele szwagierki więc pewnie powiemy rodzinie.
Dziewczyny Wasze dzieci w jakich jeżdżą fotelikach? macie 15-36 kg? ja muszę zmienić bo Tymek powoli sie nie mieści 9-18. Jestem dumna cały tydzień Tymcio chodzi do nowego przedszkola i wszytko super.

aga Paweł jeszcze w takim do 18 kg jezdzi ale tez bedziemy sie przymierzac do kupna takiego do 36 kg. Jakos w tym miesiacu planujemy jechac do wroclawia i cos kupic. tylko najpierw chcemu do auta przymierzyc. Do tej pory jezdzil tylem caly czas wiec nei wiem jak zareaguje na zmiane kierunku

myślę że mu się spodoba jazda przodem, długo Ci wytrzymał jazdą tyłem, u nas były krzyki pamiętam i czekałam kiedy będzie mógł się przesiąść

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny tez mi sie maj podoba ale zobaczymy jak to będzie :)
Aga, Kuba ma ten do 18kg ale na jesień zmieniamy bo juz teraz w zimę był problem żeby go zapiać jak miał grubsza kurtkę wiec nie mamy wyboru.. Wagowo tez na styk bo ma juz 17kg..

wow to pięknie waży ,nasz jakieś 16 kg musze go zważyć,dokładnie na jesień juz kurtka dochodzi wiec będzie ciasno. Basia a jak alergia Kuby coś lepiej?

Aga ja mam taki od razu do 36kg, regulowany. No widzisz jak się przedszkole podoba, nic tylko się cieszyć :)

aga gdyby nie to ze fotelik będzie nam potrzebny dla Nikodema to jeszcze by z pol roku jeździł w tym co teraz ma. Paweł tez prawie 17kg wazy wiec jeszcze się wagowo mieści, na wzrost to już ostatni poziom regulacji ma. u nas prblemu z kurtka nie bylo bo mial sciagana w aucie przed zapieciem pasów, chyba ze bardzo zimno bylo to polar mu ubieralam pod kurtke to jak ja zdjelam to bylo mu cieplo

A ja myślałam, że Jakub waży jakoś bardzo dużo, ma teraz 16kg.
Żabila to jest bardzo dobre zdejmować tą kurtkę na czas jazdy tylko ja sobie nigdy nie wyobrażałam w zimę przy tych otwartych drzwiach (można usiąść obok, zamknąć drzwi, zrobić wszystko, potem się przesiąść itd. ale ja zawsze rano wszystko w biegu robię ;)) ale pod kątem bezpieczeństwa to powinno się zdejmować jak Wy robicie.

reklama
Ja tez ściągam kurtke jak jedziemy w dalszą trasę,jak do przedszkola to normalnie bo mam parę minut a rano każda minuta jest cenna taka j ja też zawsze na biegu ;)

Do góry