reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2013

Venicee bardzo dobrze, że się dostaliście, ciesz się, gratulacje!! Teraz to ciężko o przedszkole a ja myślę, że to ważny etap dla dziecka.

Aga przykro mi, mam nadzieję, że jednak w rekrutacji teraz się uda a jak nie to te prywatne, masz rację, te 4 miesiące dacie radę a potem płacisz jak za publiczne więc nawet fajniej bo masz masę fajnych dodatkowych rzeczy, często obce języki, balety, konie itd. także super!

reklama
Ja miałam zapisanego Jakuba do prywatnego ale jak się dowiedziałam, że dostał się do publicznego to wypisałam z prywatnego a teraz żałuję bo choćby dlatego, że do państwowego muszę wozić 6km w jedną stronę, niestety w przeciwną niż do pracy, poza tym publiczne mam od 7 do 16 (pracuję od 7:30 do 15:30 także będzie szał bo ja mam dokładnie 30 minut drogi od pracy do przedszkola) a to prywatne czynne jest od 6 do 18 także popłynęłam na tym niestety.

Wczoraj byłam w przedszkolu ...Nowych dzieci dostało się 29 aż....
Aga ale warto znowu się wpychać bo chyba w czerwcu ma być wykazane gdzie w całym Krk są wolne miejsca wieć pilnuj sprawy...jesli obydwoje pracujecie ....
Pamietam że wiele osób mówiło że ciężko w pamperami ...noi ja jedyna z tym pozostałam :( i teraz 4 mce żeby uparciucha przekonać ,bo rozumieć to on doskonale wie,...
TakaJ kurde no na styk godziny...ale trzeba być dobrej myśli...
jak tam majóweczki ?????????

Venicee na styk, będę przychodzić 5-10 minut spóźniona i tyle muszę wcześniej wychodzić. Nie wiem jak to przełkną w pracy. Co robicie na majówkę teraz?

Hej! Mój dostał się do przedszkola i nie wiem jak to będzie, bo niestety nie jest odpieluchowany. Ostatnio dorwałam panią z przedszkola na korytarzu i mówię jej,że mam kawalera w domu, dostał się do przedszkola, ale jest problem. Na to pani odparła,żeby mimo wszystko dawać kawalera do przedszkola, że właśnie może przy innych dzieciach zaskoczy. No więc daję. Ostatnio zaczął troszkę gadać, starsza uczy się angielskiego i na nim też próbuje, mówi tak "powiedz house", a on "hau"i dalej nie kończy, ale dobre i to

Aurelia super, że pani ma podejście! Wśród dzieci na pewno szybko załapie a poza tym są jeszcze wakacje przed nami więc może pójdzie bez pieluchy.

U nas mowy nie ma żeby pieluchy były..a widzisz pamiętam TakaJ jak się martwiłaś że ciężko u was...a u nas nadal ...załamka mnie momentami bierze .....
Po majówce już,szybko zleciała .Bylismy u teściów bo mieszkają już 100km od Krk....a mieszkali jakieś 300metrów :D
...jednak kocham swoje łożko :d heheh

A my znowu chorzy, w sobotę byłam prywatnie już, lekarz stwierdził zapalenie gardła i krtani, mamy antybiotyk i inhalacje i po 3 dniach podawania antybiotyku gorączka nam doszła do kaszlu i kataru także dziwnie. Już mi ręce opadają. A mieliśmy 6 tygodni spokoju od chorób.

reklama
Witajcie,
My siedzieliśmy w domu bo młody trochę smarkal,kaszel a chciałam go podleczyc bink niedziele wybieramy się na urlop wiec majówkę siedzimy w domu. U nas odpukać z chorobami oki złapie jakiś katar i tyle ,ostatni antybiotyk miał w lutym .
Taka j zdrówka życzę i szybkiego powrotu do zdrowia.

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry