reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2013

Agaulec mnie już trudno to zębami tłumaczyć bo ileż można, liczę, że jednak przejdzie w końcu.

reklama
takaj u mnie od pół godziny siąpi deszcz ale z rana było całkiem ładnie bo chodziłam z małą do lekarza,dostała maść do nosa na gile i jeśli to nie pomoże to antybiotyk mam podać.

Ewelia, zaskoczylas mnie z tym bactrobanem bo my tego uzywamy pol na pol z kremem cutivate do smarowania mocniejszych zmian na łokciach i kolanach. Przepisała nam to alergolog ale mówiła, ze to maść z antybiotykiem.

Mój mały też maruda :) jak chce troche więcej spokoju to muszę mu dać do zabawy klamerki lub moja kosmetyczke, a on przekłada rzeczy z jednego pudelka do drugiego :p

Basia ja bym dała wiele ale do buzi czasami coś wetknie więc nie mogę ryzykować :)

Ewelia 54?? To ja chyba na coś innego trafiłam w necie, to już w ogóle koszmarnie drogo!

Taka J., samego go nigdy nie zostawiam z takim sprzętem :p i zawsze daje my smoczek wtedy wiem że do buzi nie wkłada :)
Ja za bactroban dałam 27zl także nie wiem dlaczego ewelia tyle płaciła :)
Ja jeszcze w lozku, Kuba na tablecie bajkę ogląda ale trzeba wstawać bo znajoma ma wpaść z synem miesiąc starszym :)

Kurcze juz środa.. Od poniedziałku praca i wstawanie o 5:30 :(

reklama
Hejka :)
Moja tez uwielbia moja kosmetyczke hehe i maluje sie na niby :)
Basia moja kolezanka -sasiadka wrocila dzis do pracy po macierzynskim, bardzo sie denerwowala, bo zatrudnila nianie. Prosila mnie, bym w miare mozliwosci zaobserwowala, co tam sie dzieje (mieszka drzwi obok) ;)

Do góry