reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpień 2013

Hej dziewczyny !

Dużo zdrówka dla waszych maluszków !! Mój na razie jeszcze się trzyma :-p

Jagoda, piękne zdjęcia !! gratuluje i zazdroszczę !! Będziesz miała parkę :) a imię też ładne :-D;-)

Dziewczyny, słyszałyście o Annie Przybylskiej ? :-( aż się wierzyć nie chce.. taka piękna, młoda kobieta i osierociła trójkę dzieci :-(

reklama
Basiu ja jestem w szoku!!!Taka młoda była:-(

Moja też się rozłożyła pojawił się brzydki kaszel i jutro siedzimy w domku.Męczy się strasznie i nic nie chce jeść.

Ja dzisiaj w radiu usłyszałam, myślałam, że to nie o nią chodzi, dalej nie wierzę, bardzo mi jest przykro, nie byłam jej jakąś fanką czy coś ale oni mają trójkę dzieci małych, straszna strata :(

Ja wczoraj leżałam plackiem z jelitówką, myślałam, że już się skończę.

Dziewczyny zdrowia dla chorych u nas jeszcze spokój narazie zdrowi jesteśmy
Kupiłam dla leny omega med taki bez wit d zapłaciłem 15zl za 30dawek cena dobra?
Jagoda piękne zdjęcia ją też mam takie leny i było nawet widać jej włosy fakt że miała dużo

Witajcie,

U nas nawet nawet, maż najgorzej przechodzi bostonke,strasznie go wysypało, ja najmniej, Tymcio goraczkował jeden dzień, ma wysypke ale jest pogodny bawi sie, najbardziej boje sie gardła bo wysypka tez pojawia sie w gardełku i strasznie boli;/ale nie zapeszam jest oki.

taka j jak dzisiejsze samopoczucie?
zdrowka dla Wszystkich.
Jagoda super Kubuś rosnie, starszneieten czas szybko leci, zaraz bedzie go miała przy sobie :-)

Basia nie moge uwierzyc że takiej wspaniałej kobiety juz nie ma, osierociła trójke dziecie,:-( strasznie mi smutno , niesprawiedliwe to wszystko............

Aga to byle tak dalej i obyście szybko całkowicie wyszli z tego. Ja się czuję dzisiaj w miarę, mogę już nawet przyjąć pozycję stojącą, ale jak byłam w sklepie to myślałam, że nie dociągnę koszyka z zakupami i najzwyczajniej zwymiotuję im tam ale dałam jakoś radę.

Ja też jestem w szoku z Anną Przybylską, niby wiedziałam, że się leczy itd. ale ... taka młoda i te dzieci, przykre to bardzo.

Dziewczyny dużo zdrówka dla Was i dzieciaczków :-)

I nas był katarek, potem kaszel i chyba już przechodzi. Daje małemu syropek. Dodatkowo jedna dwójeczka na dole się pojawiła.

Jagoda śliczne zdjęcia :-D
Pochwal się brzuszkiem :tak:
Ja swój na fb wrzuciłam - grupa 08.2013
Musze jeszcze tutaj wrzucić ;-)

Dobrej nocki!

Witam z prawie rana, obiad zrobiony, teraz czekam aż starszaczek wróci z wycieczki, dam mu obiad a potem po malucha jadę i potem jazda, mały jest dość zmierzły od jakiegoś czasu popoudniami, no cóż, liczyłam, że jakoś lepiej ten tydzień przeleci :)
Jaka pogoda u Was?

reklama
Do góry