reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

ja zażywam obecnie revalid na wypadanie....noi mam lotion z seboradinu.... coś tam pomaga...włosy odrastają...
Miki miał wczoraj dzień prób chodzenia...co chwila się wypuszczał sam do przodu... :D mój dzielny maluch :D
noi w nocy znowu wyrczy niewiadomo czemu ;/

reklama
venice gratulacje dla Mikiego!!!!:)) moze w nocy odreagowuje nauke chodzenia?

Biore sie za prasowanko, ale przy takiej pogodzie nawet sie chce, pada deszcz u nas.

Panienka usnela mi dzis nadzwyczaj wczesnie, bo przed 20, mam godzinke do przodu:-)

Gratki dla Mikiego moja lena zrobiła dziś 2 kroczki ale do chodzenia jeszcze daleko
Ją kupiłam już plecak dla Igi firma dakine mi się bardzo podobał i jest fajnie zrobiony i na mnóstwo kieszeni

U nas teraz leje najzwyczajniej i chyba burza będzie, jutro mam troche latania z dziećmi to lepiej, żeby tak nie lało.

Czesc,

Bylismy wczoraj na szczepieniu, maly byl dzielny i nie plakal, zobaczymy co bedzie dalej. Szczepionka na ospe kosztuje 190 zl, kurcze masakra! Dzieciaczki chodzace do zlobkow maja ja za darmo.

Gratki stawiania pierwszych kroczkow!!!

Najlepsze zyczenia urodzinowe dla Kubusia i Lenki!!!

Jagoda ja tez sie dobrze czuje, delikatne smeranie czasamicuje i takie gilgotanie ;-)
Brzuszek jest, cycki ty'lko o jeden rozmiar sie powiekszyly, tak tez z Mikim mialam.

Ostatnia edycja:
Ja mam ze względu na żłobek to pismo odnośnie szczepionki na ospę ale gdybym nie posyłała dziecka do żłobka i nie miałabym możliwości szczepienia za darmo to nie szczepiłabym przeciwko ospie. Dzieci skończyły już roczek to już źle by nie było, mój synek przechodził jak miał 5 lat. I tak nie wiem czy dam radę szczepić bo mały furczy i furczy, już mnie to drażni. Dzisiaj jadę do lekarki niech osłucha moje dzieci.

A u nas młodszy do choroby się szykuje, katar już jest, nocka kiepska, nie wiem czy gardło go nie boli, niby wczoraj miał czyste bo byłam z dziećmi je "przejrzeć" u pani dr i podobno było czysto ale tak się budził w nocy, że nie wiem, ale chrupka kukurydzianego zjadł, może by nie jadł gdyby bolało?

reklama
Hej! Spać nie mogę, bo i po co? Mały budzi się co chwila, ząb kolejny idzie, ale dla pewności byłam u pediatry- zdrowy, tylko ząbkuje. Ok, wyżaliłam się!
taka j zdrowia dla Kubulka,
gratulacje dla chodzących maluchów, u nas jeszcze nic z tego.
Co do wypadających włosów stosuje odżywkę Wax, działa pojawiają się nowe włosy, takie śmieszne odstające kikuciki, ale stosuje faktycznie co 2-3 mycia i trzymam 30 minut.
Pa chciałam zapytać, jak wieczorem karmicie dzieci, tzn. Czy dajecie np. Kolacje( kaszka, kanapka itp.) , a potem mleko do spania? Czy jak? U nas do tej pory tak było, a teraz mleka nie chce tylko herbaty 200 ml, a około 1 w nocy budzi się na mleko. Zastanawiam się czy na dobre mu się odmieniło, czy tylko na chwilkę, tak jak ze spaniem( znowu śpi 2 razy w dzień) .
Pozdrawiam

Do góry