reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Basia no widzisz dokładnie rok temu byłyśmy obie w tym samym szpitalu :) Szkoda, że nie dało się spotkać, mogłyśmy jakoś tel się wymieć.

Agaulec to wiele wcześniej się nie urodziła Lenka, ja pierwszego urodziłam dokładnie miesiąc wcześniej, miał być 5 wrzesień a urodził się 5 sierpień a młodego urodziłam 2 tygodnie wcześniej ale przez cc. Na sn to mogłabym może czekać jeszcze ileś dni.

reklama
Hej dziewczyny,

Basia, Agulec Wszystkiego najlepszego dla Waszych bobasków, dużo radości zdrówka i samych wspaniałości!!! Tymcio przesyła buziaki ;-)

My sobie siedzimy u teściów cały tydzień, mały ma tutaj fajnie basen, ogród i kuzynka więc szaleją, dzisiaj u nas leje a wcześniej była lampa. W niedziele cos mnie dopadło i gorączkowałam kiepsko się czułam , na szczęście trwało to tylko jedną noc.
Piszecie o szczepionkach ja tez się boję i nie jestem przekonana a każdy lekarz którego nie zapytam to mówi że szczepionka jest oki .. a co ma innego powiedziec....
Ja miałam termin na 18 sierpnia a urodziłam 29 sierpnia,Tymcio troszkę sobie posiedział, poród miałam 3 razy wywoływany, dobrze mu było w brzuchu i nie chciał wychodzić ;-)
Co do wagi to nie wiem czy potroił, urodził sie 3720, za miesiąc pójdziemy do kontroli to będę wiedzieć.

Basia Kubuś wygląda genialnie i super ma rowerek, faktycznie wyglada na starszego :-)
mój jak kuca z pozycji stojącej to tylko kuca na jedna nogę nie wiem czy mam się tym martwić, jakos nie zwracałam uwagi czy pracuje dwoma nóżkami, dziś będę obserwować.

Aga to super macie u teściów, dobrze, że się dobrze już czujesz, jakieś letnie przesilenie czy coś może.

U nas dzisiaj niby pochmurno a upał także nie rozumiem tej pogody.

Byłam dzisiaj w realu, kupiłam sobie na stroje kąpielowe na sztuki w sumie 2 x majtki i 3 x stanik za 39zł za całość także jestem zadowolona :)

hejka buziaczki dla malych roczniakow!!

Ja sobie zapodalam peeling na twarz, a teraz nalozylam maseczke -glinke i czuje jak mi sie cera napina, bo maseczka wysycha :)
Dzis u nas odpoczynek od upalow, dobrzeeeee....

Taka j fajna cena za tyle czesci!
Ja poszukuje tornistra lub plecaka dla mojego pierwszoklasisty... tyle tego jest, a te co mi sie podobaja kosztuja majatek :/

Ja też siedzę z maseczką na twarzy, zaraz to zmyję i nałożę na włosy, bo strasznie wypadają.

Sto lat dla Kubusia i Lenki. Kubuś faktycznie wygląda na dużo starszego

Aurelia poddałaś mi pomysł na włosy, dziękuję bo mi też wypadają i nie wiedziałam co z tym zrobić a o maseczce nie pomyślałam :)

Grinula dokładnie, majątek wszystko kosztuje, masakra, bezpłatne szkolnictwo.

reklama
Do góry