reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Hej dziewczyny !

Dzisiaj ja mam w domu małego solenizanta ! ale ten czas zleciał :-)

Kubuś urodził się 9320, a waży tera 10200 także nie potroił wagi, ale lekarka mówiła, że potrojenie wagi nie dotyczy dzieci, które urodziły się spore tylko dzieciaków do 3kg :)

Ewelinka, my też po rehabilitacji zaliczyliśmy logopedę ale psychologa nam nie kazano, zresztą logopedę sama chciałam bo Kuba jak był mniejszy to buźki nie domykał i zresztą nadal śpi z otwartą ale posprawdzała go i wszystko w porządku.

Jagoda, super, że się dobrze czujesz ! :) My może za rok zaczniemy się dopiero starać :)

Venicee, ja też się boję szczepienia.. jeszcze nas nie zapisałam.. Gratuluje pierwszych kroczków !

My znowu umówiliśmy się na konsultacje do znajomego rehabilitanta, bo Kubuś czasem jak siedzi to strasznie napina nóżki, tzn podnosi je do góry tak jakby jakieś ćwiczenia wykonywał.. troszkę mnie to niepokoi także wolę sprawdzić..

reklama
A oto mój solenizant z nową furką ;p

DSCF4179.jpg

Imprezę mieliśmy w niedzielę :) W kościele niestety Kuba był marudny bo to była jego pora drzemki.. Ale tak to ok, impreza się udała :-)

Załączniki

• DSCF4179.jpg
    DSCF4179.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 40
Basia wszystkiego najlepszego dla Twojego solenizanta!! Zdrówka, radości i uśmiechów!!

Niezła fura :) A w ogóle wygląda jakby miał 2 latka na tym zdjęciu :)

Moja teściowa też ma dzisiaj urodziny, po ostatnich akcjach to nie specjalnie mam chęć dzwonić ale jednak wypada, ehh, muszę się jakoś zebrać w sobie i zmusić do tego telefonu.

Basia Wszystkiego naj dla Kubusia!!!!
1004_1.jpg

i dla Lenki także moc usmiechów i dużooo słońca !!!
511012-3-600.jpg

no faktycznie ma fotce wygląda jakby miał z 2 latka :p
Aurelia...no podobnie mamy robić....noi jeszcze aktywować go żeby chodził bokiem w tą stronę której unikał....

Ostatnia edycja:
No ją tak ale tak wcześnie to jeszcze nie miałam zamiaru rodzic na 16 byłam u gina a tam na usg brzydkie łożysko i szybko wywołany porod o 20 lena już była i całą rodzina w szoku a najbardziej znajomi ktorzy u nas byli po południu na kawce

reklama
Agaulec, Sto lat dla LENKI !!! :-)

Ja termin miałam właśnie na 12stego :) też wywoływany przez oxy bo dzień wcześniej o 22 odeszły mi wody :) Kroplówkę podłączyli mi o 8:00, a Kuba urodził się o 13:30 :-)

Do góry