Witajcie!
grinula miłego pobytu , zwiedzaj, pozdrów królową, ja raz byłam jeszcze w liceum, bardzo mi się podobało.
taka j
dziękuje...
aga fajnie, że mnie jeszcze pamiętasz, żyje, jest nieźle nawet. Cieszę się, że jesteście tutaj...
Kajtek jeszcze nie chodzi, miękkie kolanka ma i lambade tańczy, często budzi się w nocy, ale nie biorę go do nas do sypialni, od urodzenia śpi sam.
dziewczyny jakby Wam się chciało to napiszcie proszę taki przykładowy jadłospis dzienny, bo nie wiem ile powinien teraz jeść, a je tak: rano koło 9 mleko( wypija 120) , o 11 pół skibki chlebka z twarożkiem, albo gotowaną szynką i kawałek pomidorkami, koło 14-15 obiadek , jakieś 200 ml( zupkę gotuje albo coś gęstszego, czasem słoik) , koło 16. Deserek, owoce( poziomki, truskawki itd.) albo deserek jogutrowy, 18 mleko 150 ml, 20.00 trochę kaszki podziubie, albo chlebka, no i na noc mleko z dwiema łyżeczkami kleiku kukurydzianego. W nocy 150 ml mleka ( czasem 2 razy). Oprócz tego w ciągu dnia parę chrupek i 120 ml bobofruta, czasami biszkopt, albo wafelek ryżowy. A Wasze pociechy? waży Kayo 10 kg, ma 78 cm.( około, bo mierzyłam sama)
u nas znowu upał, pozdrawiam