Patrycja a nie myslalas, zeby kamerke gdzies zainstalowac i nagrac nianie? albo chociaz dyktafon?? wtedy bedziesz spokojniejsza, bo pewnie niania okaze sie ok
z czasem przywykniecie do zmian. A u nas na budowie robota pelna para, wlasnie w piatek dostalismy info o sfinansowaniu budowy przepompowni, 50% bedzie nas to kosztowalo, czekamy jeszcze na wiesci w sprawie sfinansowania kosztow pompy ciepla, tez 50% by to bylo, mamy cicha nadzieje, ze beda pozytywne, skoro ten pierwszy wniosek zostal przyjety
Tynkarze tynkuja, maz doglada, troche popekalo w jednym miejscu, ale maja poprawic. No i jestesmy w trakcie zalatwiania kredytu hip. Stwierdzilismy, ze wezmiemy, zeby w przyszlym roku juz sie wprowadzac, bo mieszkac na wynajetym, jak dom stoi to przykro;-) powodzenia z fundamentami!!!!
Moja ma 8 zabkow, byc moze wychodza kolejne, ale nie da sobie popatrzec..
Ewelia wspolczuje przezyc.. nasza tez juz zaliczyla spadek z lozka..podwojny nawet wstyd sie przyznac, ale nic jej sie nie stalo...
Madziasek moja na kolacje zwykle kaszke lyzeczka, a po kapaniu cyc, choc czasem juz jest spiaca i omijam kaszke i tylko cyc.
Ja mam z ciuszkami problem, bo pokupowalam wiele letnich ciuszkow na 12-18 mies, a one wisza na Gosi, sa za duze.. ona jest taka chuda, ze czesto ubranka na 9-12 tez na niej wisza... z synkiem mialam odwrotnie, zawsze byl pulchniutki i ubranka mial wieksze ;-)