reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Witam

My od rana z przebojami.Wróciłam niedawno z IP:-(Helenka spadła mi z łóżka twarzą na panele.Guzol wielki ,z noska krew ja wystraszona ma maksa.Pojechałam by obejrzał lekarz szybko zrobili usg mózgu,na szczęście wszystko OK ale mam nauczkę:-(Bidulka teraz śpi a tak mi jej żal.Usłyszałam że to nie pierwszy guz będzie ale dla mnie to bardzo ważne!!!

Takaj trzymam kciuki aby ząbki się trzymały bo szczerze współczuję tak jak jeździłaś codziennie bo coś się działo.

Agaulec zawzięta dziewczyna z ciebie!!! tyle kilo -szacun.Ja za leniwa jestem i już widzę efekty chyba ze 3 kg na plusie:-(

reklama
agaulec ja ją wzięłam rano do siebie na łóżko jadła z cyca i zasnęłyśmy po czym kręciła się to ja już czuwałam ale zmęczenie było silniejsze ode mnie i nagle usłyszałam bum!!!

No ją się też tego zawsze boje bo małą nad ranem biorę do nas i śpi w środku a jak o do pracy to kawę ou zrobić taki wałek w kołdry ale lena nauczyła się go pokonywać

ewelia wspólczuje , musiały być nerwy, teraz coraz bardziej trzeba uważać bo o guza bardzo szybko ;-/ ważne że wszystko oki
taka j oby juz było wszytsko oki i nadbudowa się trzymała

cześć,
to tak w skrócie i na szybciocha:
Mikiemu katar już odpuścił, idą nam 2ki górne, budzi się z płaczem i mamy problem by spał w ciągu dnia, awanturuje się, a jak jest gorąco pluska się na dworze w wanience :)

Basiu do męża jeszcze nie dotarło że będzie miał dzidziusia, dalej jest w szoku haha a termin na luty :)

Grinula poszłam tak szybko bo gin kazał się pojawić gdy zobaczę 2 kreseczki :tak:

Venicee termin będe miała z usg, a nie z miesiączki bo trudno stwierdzić kiedy była po raz ostatni (przez cały czas brania tabletek krwawiłam) a mój Miki siedzi grzecznie na kocu bo nie lubi trawy :laugh2:

Hej dziewczyny !

Pisałam wieczorem z telefonu ale oczywiście się zacinał i wszystko zniknęło :wściekła/y:
Mąż wczoraj rano pojechał na szkolenie i wróci dopiero dzisiaj wieczorem także skorzystałam z okazji i Kubusia dałam teściowej, a ja na zakupy z siostrą :-D Wieczorem tylko małego wykąpałam i od razu przy mleku zasnął także nie dał mi popalić i był grzeczny :-)
Lek na pleśniawki musiałam wywalić bo tydzień ważny, a widzę, że wychodzą na nowo eh.. kupiłam fiolet, może da radę..

Taka j., z czego ty chcesz zrzucić te kg jak z Ciebie taka chudzinka !!

Ewelinka, my mamy romer king plus 9-18, nieźle z tymi zębami !!

Aga, my też często z Kubą walczymy i nawet o 22 zasypia..

Ja za piłką nożną ta średnio jestem ale pewnie na wczasach mąż z kuzynem będą oglądać :baffled: Wolę siatkówkę, całkowicie inny klimat na meczach, nie trzeba się martwić, że jakiś walnięty kibol się trafi.. szkoda tylko, że na siatkówkę nie ma takich finansowych pokładów jak na nożną.. piłkarze kasują spore sumy a nic nie grają :baffled: Jestem ciekawa, czy będą w sklepach gadżety typu koszulki itd na MŚ w siatkówce, bo na Mundial w Brazylii jest tego mnóstwo !

A ile wasze maluchy mają już zębów ?? Kuba nadal tylko dwa.. Ostatnio mój tata mi powiedział, że Kuba ma tylko dwa, bo te dwa są z kasy chorych, a za resztę trzeba zapłacić :-D

Ooo Madziasek, fajnie, że się odezwałaś ! Mój Kuba jak na razie też nie przepada za trawą, siedzi na kocu i nie chce z niego wyjść :p Super, to teraz porównasz jak lepiej z ciążą latem czy zimą :)

Ewelia, współczuję ! ja też już dwa razy przysnęłam i znalazłam Kubę w nogach na skraju łóżka.. więc wiem, że to moment.. pewnie nieźle strachu się najadłaś.. Mój dzisiaj jak stał to się przewrócił i lekko uderzył w kaloryfer ale nic poważnego się nie stało na szczęście

Ostatnia edycja:
reklama
Basia mój ma 7 zębów i wszystko i wszystkich gryzie, uwielbia to jak sobie ugryzie to taki zadowolonyjest, co do pokładów finansowych to się zgodzę, nasze kopacze nic nie grają tylko partaczą wszystko, z siatkówki mamy tyle medali. Spakowana już jesteś?
Madziasek a jak się czujesz? mój mąż jest z lutego, a do Ciebie dotarło że będzie drugi dzidziuś :-D
ja idę do lekarki po wyniki badań zrobiłam sobie morfologie,tarczyce i cukier w końcu się zebrałam po ciąży

Do góry