reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Agulec zapisałam się na poniedziałek do dietetyczki:-) mam nadzieję że będzie oki i dam radę tej diecie, a w ile zeszzuplałaś te 10 kg? mi wystraczy 7 i będzie cudownie :-)

reklama
Ją w 9tygodni trochę była zła że za szybko ale ją karnie i pewnie dlatego a ją jeszcze mam trochę ale myślę że zanim wrócę do pracy będę już inaczej wyglądać zdaj relacje jak było i &&&&&trzymam najgorsze są pierwsze 2tygodnie

o kurcze w 9 tyg 10 kilo szok dla mnie:-) zdam relacje, musze przygotowac 3 dniowy plan co jem aby mogla ocenic co i jak, najgorsze sa piwka, lubie sobie wieczorkiem wypic zimne piwko ;-)

Ostatnia edycja:
to daj Aga znać jak tam dietetyczka?tez bym chciała schudnąc ok 6-7kg..niby nie dużo dla mnie mega ciężkie...niby scudłam 2kg...ale nawet tego nie czuję...
dzis młodemu kupiliśmy w końcu fotelik do auta... :D
jutro wyjazd
zdrówka dla chorujących !!!
Taka J jak tam nadbudowa zębów..juz jestescie po???

Venicee też właśnie tak chce zeszczupleć ale mi to nie idzie, spóbuje zobaczę może akurat.
My też zmieniamy fotelik czas najwyższy, jutro jedziemy do Rzeszowa do dziadków, będzie próbna jazda ale Tymek wkurza się w samochodzie niestety...

dziewczyny jakie macie foteliki?? ja tez zamierzam kupic, podoba mi sie romer king

ja zapisalam sie na aerobic i troszke sie ograniczam z jedzeniem i zrezygnowalam ze slodyczy, po tyg 1 kg w doł wiec jestem zadowolona

Ewelinka mamy chicco universal 9-18 od znajomego więc wzieliśmy,mniejszy wydatek ;-) myślę że jak pójdę do pracy to z wagą też się ruszy.
idę pobiegać a później mundial ;-)
czy Wasze dzieci jak jest ciepło też chodzą później spać niż zwykle? mój teraz zasypia po 21 a zawsze zasypiał 20

hahaha Agulec dobre tego jeszcze nie znałam ;-) u nas ja i mąż oglądamy chodzimy na mecze, siatkówkę również oglądamy, kumple męża byli w szoku jak rozmawiali o piłce a ja z nimi i miałam lepsze informacje niż oni,jak się poznalismy z mężem to na pierwszym spotkaniu rozmawialiśmy o piłce hehe to fajnie dobrze wiedzieć że ktoś na forum ogląda mundial ;-)

reklama
Aga mój w ogóle nie chce spać :)

Ewelinka ale macie tych zębów :szok: Nieźle!

Venicee już po nadlewaniu, wygląda ładnie, pytanie jak się będzie trzymać, mamy się pojawić za miesiąc skontrolować jak to wygląda a potem za kolejne 2 miesiące, żeby zobaczyć jak wygląda w porównaniu do wychodzących właśnie drugich 2 i jakby co to mi nadleje jeszcze trochę. Mam nadzieję, że będzie dobrze. A na 18 urodziny koronki.

Do góry