reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Aurelia zdrówka dla Was!!! zawsze coś musi się przyplątać ;-/
taka j u mnie jest podobnie śpi tak bardzo czujnie, przebudzi się i jest płacz, jak miał katar to była masakra ;-/ nie wiem czy tak przezywa cały dzien, ciężko z tym spaniem. Trzymam kciuki za żłobek mój się przesunął na liście prawie o 100 miesjc więc jest sukces haha może za rok się dostanie :-)mój też charczy ale nic nie wychodzi jak ściągam.

Patrycja dużo sił życzę, początki są okropne, mnie też to czeka jak pewnie większość z nas, ja szukam niani boli mnie to że nie mam z polecenia ;-/

u nas zbiera się da deszcze.

Wczoraj mieliśmy jechać z Tymkiem do koleżanki co ma bliźniaczki, wsiadam do samochodu przejechałam pare metrów i czuję że mi kierownica schodzi na lewą strone i coś charczy przejechałam pare metrów zaparkowałam i patrze że poszła opona ;-/ dobrze że to się nie stało na trasie bo bym chyba umarła- ja jestem niedzielnym kierowcą i tak przesiedzieliśmy w domu zamiast w ogrodznie na basenie ehh

Agulec nie wiem czy dobrze pamiętam Ty chodzisz do dietetyczki? ja się zapisuje na przyszły tydzień bo mam dość,

reklama
Witam
Aurelia zdrowia
Taka j moja lena też tak marnie spala ale dziś w nocy obudziła się tylko2razy może to wina pogody dziś u nas chłodniej. Aga chodzę 2razy byłam na wizycie na 1kazano zrobić mi podstawowe badania i ułożyła dietę ją jestem zadowolona a tak wogóle to na ona dużo klientów schudłam już 10kilo jestem bardzo zadowolona

Agaulec gratuluję 10 miesięcy!

U nas też dzisiaj minimalnie lepiej w domu, już nie ma tak tragicznie duszno a śpi nawet gorzej także nie wiem co jest grane.

Agulec gratki dla Lenki i dla Ciebie super extra, właśnie szukam dietetyczki, znalazłam takie centrum leczenia otyłosci ale poczytalam ze daja taka ogolna liste ile czego jesc w jakich proporcjach, a Ty masz ustalona diete pod Ciebie? bardziej mi o to chodzi

Dzięki nie wiem kiedy to zle cialo-)
Ją mam dietę dla mnie godziny posiłki i napisała mi 20propozycji na obiad iok15na kolację co zamawiać w knajpie i co jeść na grilla ją mam 1500kalorii jestem najedzona i nie głoduje co jak sama próbowałam to byłam głodna a teraz jest ok

właśnie też nie chce byc głodzona hehe i chodzisz kontrolnie raz w miesiącu?a ważysz jedzenie ile czego masz jesc?

Ostatnia edycja:
Tak byłam co 4tyg teraz mam na początku lipca i poźniej mówiła że co 2 miesiące ja przybrała jak rzuciłam palenie pewnie w 15kg słodycze mnie dantego doprowadziły:-(

Dziewczyny ale macie power, że tak dbacie o te diety itd. podziwiam Was bardzo! I życzę wytrwałości i sukcesów. Sama bym chciała, powinnam z ud i pupy zrzucić troche ale nie umiem się zabrać.

reklama
Do góry