reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Ale wam zazdroszczę wakacji my w tym roku nie jedziemy nigdzie jakoś nie mam napędu kupiliśmy sobie nowa zaglówke i mąż z starszą bedzie pływak sm naszym jeziorku a ją w małą na brzegu lena też śpi w miarę
A moja starszą dziś kończy 13lat :-)♥

reklama
Grinula, będziemy do 28.06 :-) jasne, że możemy się umówić, zostawię Ci mój numer telefonu na priv to możesz napisać smsa jak będziecie na miejscu ;-)

Agaulec, sto lat dla starszej córeczki ! U nas w rodzinie też impreza, dzisiaj ciocia z Niemiec kończy 50stkę i na tą okazję przyjechała do Polski zrobić imprezkę w knajpie, ale my z racji wyjazdu się nie załapiemy :-(

Hej,

Basia nasz tez ma mokre włoski, i ogólnie też się budzi, śpi ładnie do 1 i później marudzi. Ja jeździłam swojego czasi do Jastrzębiej Góry tez niedaleko Władka :-)
Ja też chce na wakacje piękne te wasze widoki, nie byłam na Chorwacji , kiedyś trzeba pojechać.
Czy Wasze maluchy jedzą jeszcze w nocy? mój zje mleko ok godz 3 i póżniej po 6 i idzie jeszcze na dzemke.
Agulec najlepszego dla córci.
My dzisiaj też jedziemy do znajomej dzieciaki maja popływac w baseniku,wczoraj nam to nie wyszło bo była burza i grad :-/

Jagoda gratulacje!!!!!!!

Takaj. Moojemu synowi zlamal kolega palec w szkole jakis czas temu, to z ubezpieczenia dostal 300 zl z tego co pamiętam. Nie odpuszczaj, ale z drugiej strony zawsze tak jest i swiata sie nie naprawi. Niestety.

Aga Zuzia juz 2 miesiace nie je w nocy. Ostatnie mleko o 19stej i pozniej rano ok. 7.

Teraz wazy 14 kg i ma 81 cm.

A ja wrocilam do pracy dzis pierwszy dzien i jestem jakas rozbita. Mam nianke. Z polecenia. Kasa w d...pie i straszny żal, ze nie moge sie juz zajmowac dzieckiem...

Basia my musimy wrocic ( chcemy) na 27 lipiec, bo starszak ma zakonczenie przedszkola i piknik z tej okazji, takze bedziemy 7 dni, oby choc 3-4 z nich byly sloneczne ;-) numer zostaw, sprawdze jak bede na kompie, bo z tel mi nic nie widac..

Agaulec wszystkiego najlepszego dla córeczki!

Basia niestety nie było burzy, dzisiaj też gorąc i skwar :(

Venicee piękna plaża, cudowna, będziecie mieli piękne wakacje!

Patrycjal ale długa Twoja panienka! Masz rację, nie naprawisz świata i jestem przekonana, że dostanę tylko za ten procent i tyle, mogłabym się kłócić z cywilno-prawnego od szkoły, żeby wyrównali to co muszę dopłacić ale on tam będzie się uczył jeszcze przez 5 lat a potem młodszy i jak znam życie to będą potem gorzej traktować dzieci jak z nimi zadrę.

Co do mojego żłobka to dowiem się w poniedziałek czy się dostał.

Witam!
U nas chorobowo na całej linii. Starsza przyniosła jakiegoś wirusa i zaczęła chorować od soboty, najpierw silny kaszel, wysoka gorączka, katar i ból gardła, we wtorek wzięło mnie, a dziś Bartka. Mąż dzwonił,że też go bierze. Kurcze taka ładna pogoda a my w domu z wirusem. Już się cieszyłam,że czas chorobowy mamy za sobą, ale za wcześnie zaczęłam się cieszyć. Jutro jadę z synkiem do przychodni, dziś w południe miał 38.3, teraz znowu robi się gorący. Noc mam z głowy

reklama
Aurelia dużo zdrowia dla Was wszystkich! Trzymaj się dzielnie, mam nadzieję, że to już ostatni taki zestaw i choroby zostawią Was w końcu w spokoju *

Kuba też ma lekki katar widzę i muszę szybko się wziąć za to a poza tym ma okropny problem ze spaniem (jeszcze przed katarem miał wiec to chyba nie z tego powodu), wcale spac nie chce a jak zasnie to na chwile i budzi sie placzac. Macie teraz cos takiego? Bo juz mysle czy to jakis skok czy cos.

Do góry