reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Madziasek, gratulacje !! dużo zdrówka dla Was !! Szkoda, że nad morze nie jedziecie i mąż ma gips, ale za to drugie szczęście w drodze ! Termin na styczeń ?? Mąż szczęśliwy ?? :-)

U nas upał, wróciliśmy ze spaceru i się rozpływamy :-) Jak u Was weekend mija ?? :-)

Taka j., jak starszy syn ??

reklama
Basia ok ale jutro znowu do dentysty jedziemy, co 2 dni jeździmy, masakra z tym. U nas też ciepło ale dość przyjemnie na szczęście.

hejka..
weekend szybko minal na dzialce i grillowaniu, troche sie nagimnastykowalam, zeby gosie utrzymac w czystosci na kocyku, ale w koncu odpuscilam.. wolala zabawe w piachu :/ mielismy basenik, to troche sie pomoczyla, na trampolinie troche poskakala ze mna:-)

Taka j za kazda wizyte placisz?(tak z ciekawosci)
Madziasek wspolczuje uziemionego meza w domu :/ u nas w weekend jak maz jest, to zupelnie inny rytm dnia wychodzi.. Super, ze gin potwierdzil ciaze:) a co tak wczesnie poszlas? ja z druga ciaza czekalam do ok 7 tygodnia, zeby serducho zobaczyc:)

ide pranko rozwiesic.

MadziaSek! gratulacje!! nie jestem sama;);)

dziewczyny nie pisze bo cierpie ba kompletny brak czasu. jak nie ogrodek to magisterka ale juz oddalam. obrona 26.w srode gin znowu badan nawet nie zrobilam bo nie mialam kiedy

milena caly weekend goraczkowala. nie wiem czy do.lekarza sie nie wybrac. maz na poligon pojechal do konca czerwca i sama jestem

milena biega wszedzie a tylko drzwi na dwor uchyle juz jej nie ma. caly dzien najchetniej by spedzila na dworze...

Basia ja syna przygotowywałam do wizyt jak już miał z 5 lat, zaczęłam z nim chodzić na wizyty kontrolne a jak się pojawiła malutka dziurka to lecieliśmy do dentysty, żeby nie bolało, najpierw pani oswoiła i pokazała mu sprzęty, powiedziała w dziecięcy sposób jak to działa itd. a ja mu tłumaczyłam, że to dla jego dobra, że trzeba, żeby ząbki były takie ładne i żeby się nie bał bo w najgorszym przypadku zawsze jest znieczulenie i że będziemy robić wszystko, żeby to dobrze znosił i on po prostu idzie tam tak zwyczajnie. Chyba z mniejszym strachem niż mój mąż :)

Grinula zapłacę za wszystko na raz na końcu i czuję, że tam padnę trupem.

Jagoda trzymam kciuki za mgr i za Milenkę, żeby już nie chorowała, tym bardziej jak taka pogoda, trzymaj się tam dzielnie i mam nadzieję, że będziesz mieć więcej czasu bo w końcu to błogosławiony stan :)

Jaka jestem wściekła!! Wczoraj byliśmy założyć to lekarstwo i mu nadbudowała po raz kolejny tego zęba i dzisiaj znowu mu to odpadło! I co ja teraz tak będę do jego 18 z nim do niej jeździć codziennie, żeby mu odbudowywała? Zadzwonię się jej o to zapytać jak otworzy ten przeklęty zakład. Mam ochotę zmienić stomatologa, dziewczyny nigdy mu się nie trzymało to nawet 2 dni!! Kur.... mać zawsze w ten sam albo najpóźniej na drugi dzień mu odpada! To przesada, może pinda specjalnie mu tak klei, żeby odpadało, żeby potem mi rachunek 100 tysięcy wystawić za milion wizyt.

Ostatnia edycja:
witam upalnie...
u mnie mąż w domu przez 2 tyg..zaległy ojcowski...wiec teraz to wogóle mam dezorganizację życia hehhee
TakaJ dziwne to odpadanie nadbudowy zeba...nam sie raz zdarzyło że od razu poszło....wiadomo że spadac może ale bez jaj.... dla mnie to reklamacja i nie powinnas płacić za kazdą nadbudowe... mój Kacper tez sporo zeba nie ma..wiec jak widac trzyma się ....u nas ....
Jagoda oo u Ciebie juz 10 tc...ale czaas leci... zdrówka dla córci
Madziasek super że fasolka rośnie ! nowe wymagania -jakie???na którego masz termin???
Grinula u mnie Miki tez nie usiedzi na kocu....zwiewa na trawe...niczego sie skubany nie boi :p
musze sie pochwalic...u nas 76cm wzrostu i 10100 :) z gorszych wiadomosci...że rehab. nas czeka ;/

Venicee to póki co nie jest taka stała odbudowa zęba bo na razie założyła mu lekarstwo i tak nadbudowała "żeby było", żeby nie miał takich uszczerbionych do czasu jak będziemy nadbudowywać (za 2 dni), już nie mam sił, nie jadę teraz, dopiero w czwartek na wizytę bo raz, że ja już mam dość tego jeżdżenia 20km w jedną stronę i potem 20 w drugą codziennie a 2, że synek też to przeżywa.

reklama
Venicee mamy to samo, mój też do trawy ciągnie, do wszystkiego. Ładna waga Mikiego i a wzrostowo super! No właśnie dlaczego rehabilitacja?? Kiedy zaczynacie?

Do góry