reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

U nas też dzisiaj grzało słoneczko.Mała jak zasnęła w wózku to spociła się jak szczur a ubrałam ją lekko:-D
Dzisiaj wybrałam się na rowerek z koleżanką i chyba zacznę tak co wieczór bo teraz tak długo widno że szkoda marnować czas przed telewizorem.
Moja jeszcze szaleje a już po 22!!!Mleko wypiła i prawo Agaty ogląda i tatusia podgryza:-)

Spokojnej nocki!!!

reklama
ja dziś poćwiczyłam w domu, mały padł po kaszce, nie mam roweru a chetnie bym pojeździła.
Basia Kubuś ma super czapeczkę :-D
idę nynać

CAM00153.jpg
Gosia dzis tak smigala, to zdjecie z cienia, w sloncu miala kapelusz... Jutro jak bedzie tak cieplo, to zrezygnuje z bodziaka, a zaloze zwykla koszulke z krotkim i leginy, bedzie jej przewiewniej.... naliczylam, ze ma 20 sztuk bluzeczek z krotkim, kazda sliczna i chetna do noszenia ;) wiec zrezygnuje pewnie z bodziakow na konto tych bluzzek na lato :)

Załączniki

• CAM00153.jpg
    CAM00153.jpg
    41,3 KB · Wyświetleń: 44
Grinula ale ładnie :) Ja mam takich bluzeczek z krótkim może z 5 i ciągle się opieram, żeby je zakładać bo mam schizy odnośnie odkrytych plecków :) Musze sobie to jakoś wybić z głowy w końcu :)

Hej ! :-)
Mały do 2 trochę świrował ale później twardo zasnął i pierwsza pobudka o 6:00 na mleko i jeszcze godzinkę pospaliśmy :-)
Za oknem cudnie, przed 10 idziemy na targ :-)

Taka j., mam właśnie ten sam problem z gołymi plecami.. kiedyś założyłam mu po domu taką koszulkę jak miał więcej plam na ciele i on się tak drapał, że cały brzuszek był pociachany !! :baffled: także teraz nie wiem.. a co jakby ubrać cieniuteńkie body na szelkach i na to krótki rękaw??
A Twój Kubuś wczoraj był w krótkich spodenkach ??
A co do spania, to Kubuś śpi w łóżeczku do czasu, aż nie chce mi się już po raz kolejny do niego wstać.. :-p później biorę go do łóżka. Mąż już dawno wyemigrował do drugiego pokoju.. ze mną śpi tylko w weekend :-p On nie ma nerwów i po kilku pobudkach Kubusia strasznie się denerwuje.. a wolę, mieć spokój w nocy a on niech się do pracy wyśpi..

Grinula, ale ślicznie ! dziewczynki to mają więcej opcji ubioru.. fajne, cieniutkie legginsy i może śmigać :)

Grinula, ale fajna dziewczynka i w różowym!!! super!!!

Basia, ale super czapa! Ja tak ubieram, body na naramkach, a na to krótki rękaw i spodenki, mnie też nie przekonują gołe plecy.
Ja Maxa biorę do łóżka po 6 jak mój TZ wstaje i śpimy jeszcze do 8, ale on już nie wstaje w nocy, no chyba, że był chory. Dość szybko go odzwyczaiłam od nocnego mleczka, a tym samym od wstawania w nocy:-)

Czekam jaka pogoda się wyklaruje i jak nie będzie padać, to jedziemy do aqua zoo.

Witam,
Kawusia wypita po 6, maly obudzil sie przed 5 i zrobil jedna awanture z placzem w nocy,

Grinula super!!!
Wczoraj poprasowalam stos koszulek na krotki rekaw wiec i moj maly tez ma co nosic i bodziaki odstawie ;-)

Basiu a dzisiaj jak malego ubralas?

Doriq aqua zoo? Czy oddzielnie to i to?
Jak pogoda?

Czy na lato zmieniacie pampki na jakies super cieniutkie by uniknac odparzen?

Madziasek, pogoda zapowiada sie pieknie wiec biore prysznic j sie zbieramy.
Aqua zoo tak nazwali, bo ma duzo zwierzat wodnych.
A są takie pampersy na lato?

Doriq nie wiem czy sa, dlatego pytam ;-)
Mielismy kiedys takie cieniutkie 3 z babydream, teraz mamy
4 +, ale przejdziemy na cieniutkie 5, najwyzej bede czesniej zmieniac.
To malemu sie podoba w takim zoo?

reklama
witam :p
pampersy na lato? są takie?
my wczoraj w spodenkach skarpetach i body z kr otkim rekawem :p noi czapa
dziś ma byc cieplej ..wiec nie wiem co ubrać...
wczoraj starszyźnie kupiliśmy sandały...ale było marudzenia ...to moje...pienicze takie zakupy ;/
Grinula Gosia śliczniusia :D

Do góry