reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Hejol:-).
U mnie tez dzis upal i Hanula w rampersach krotkich zasuwala. Z czapeczka z daszkiem i w skarpetkach. Podobno, bo byla caly dzien u babci, bo ja trzeci dzień zlecenie dziergalam. Szkoda mi bylo, ze nie moglam sie z nia w ogrodzie pobawic, no ale trudno. Jutro jedziemy do drugiej babci na caly weekend, bo tam mojemu bratu z kolei ogrod robie.
Co do cwiczen, to ja poza moim kochanym rowerem noc noe robie.ja mam w pracy taka silownie, ze zaczynam znowy znikac:-( . A do roweru kupilismy Hani przyczepke i bierzemy ja na rowerowy spacer:-).
Co do truskawek, to ja jak Madziesek juz od dawna daje Hani moje musy pomrozone. Zwykle z bananem i twarozkiem, uwielbia to.
A z tymprasowanie to brakuje mi slow zeby wurazic moj podziw. Ja nie prasowalam NIC od 6 miesiaca ciazy. Moja mama wpada raz w miesiacy i robi mi zapasy;-) Ale Hani to tylko sukienki i tuniki prasuje. Teraz jak kompletnie nie mam czasu i prawie nie ma nas w domu to tylko piore i podloge myje na okraglo bo Hanul mi zapierdziela na czworaka wszedzie.
Sorry za bledy ale pisze z telelefonu.

reklama
My dzisiaj w samym body i czapce, upał okropny, podobno jutro ma być podobnie :) Ale widzę, że tak między 12 a 15 mniej więcej Kuba się troche męczy na podwórku, nawet w cieniu jest upał dlatego spać popołudniu poszedł do domu.

my w bodziakach i spodenkach ale jutro mały będzie w samych rampersach, upał straszny, dziś fajny dzień Tymcio bawił się z koleżankami chociaż na początku mu nie pasowały hehe
jutro idziemy do lekarza bo mały ma straszne plamy na łokciach i na plecach

Witajcie
U mogę też upał doskwiera lena w krótkich rękąwku i leig co do ćwiczeń to ją chodzę w kijami i w środy siatkówka dieta od dietetycz ki i efekty są tylko ją miałam nadwyżkę w przed ciąży pozdrawiam

Witam z kawusia,

U mnie juz 20 stopni :-)
Maz w domu wiec troche nam dzien spierdzieli... Haha
Moze do fryzjera sie dzisiaj wcisne, bo mam wizyte na jutro a ze maz w domu to zajmie sie malym!

Kupciusia a jak wloski u Hanii, dalej czarne? Dlugie jak u Mikiego?

Dzisiaj maz bedzie bawic sie w fryzjera wiec wkleje foteczke :-D

Nie mam pomyslu na obiad dla Mikiego, co dzisiaj planujecie?

Milego dnia!!!

Witam,

Madziasek czekamy na foteczki :-D dzisiaj z synkiem robicie się na bóstwo ;-) ja dziś kalafiorową serwuje
idziemy dzisiaj do lekarza na 14.30 bo mały ma straszne plamy na ciele i nie wiem sama już czy go to nie swędzi, dzisiejsza nocka kiepska.
Agulec też mam nadwyżkę i kiedyś myślałam o dietetyczce, ja póki co oszczędzam się w jedzeniu i ćwiczę.
u nas już gorąco,powietrze stoi

powchwalę się Tymcio wczoraj już kilka razy sam usiadł z pozycji leżącej, układa się na boczek podpiera rączkami i siedzi albo z pozycji do raczkowania, i gada cały czas mmamaa::-D

witam
latoo lato :d cała gębą..ciekawe ile....
Miki wczoraj w body i cienkich gaciach...ale dziś już chyba same body...
tak wogóle maruda z niego ...nie wiem czy to zęby czy upał...
powiedzcie mi czy miałyście tak...kataru nie ma ,ledwo się kładzie wieczorem zaczyna juz furczeć w nosie i rano to samo ..później ok... ja już od nowa siwieję
Aga super z tym siadaniem:) brawo dla Tymcia
Madziasek czyli 1 fryzjer Mikołaja ?
właśnie muszę w rampersy zainwestowć ...bo mamy tylko 1 ..
miłego dnia wszystkim

Venicee u nas teraz tak było wieczorm jak szedł spać i rano furczał i byłam przed wyjazdem u lekarki to mówiła że to może być przez zęby i mu po wakacjach przebiła się dwójka, ale teraz znowu tak robi i mu ściagam wieczorem i rano taką wodę... ślini się strasznie więc pewnie idzie kolejny ząb do kolekcji

Witajcie
Aga ją też się oszczędzalam ale jakoś po kilku dniach zapał znikał teraz ona mi ułożyła dietę i jest ok jutro mam kontrolę po 4 tyg moja lena też raz siadał w leżenia na plecach
Aga gratki dla Tymka

reklama
Witam!
U nas też z rana upał, ale po ostatnich rewelacjach pogodowych to taki upałek aż miły.
Byliśmy z Bartkiem u rehabilitantki, żeby spojrzała i wyraziła swoje zdanie na temat postępów małego. Pani pooglądała i stwierdziła, że nie widzi jakiś opóźnień ale gdyby się trzymać wzorców książkowych to mógłby umieć więcej. Mały usiądzie w wózku jak się złapie rączkami i podeprze nóżkami, gdy nie ma żadnej pomocy to już nie usiądzie. Od jakiś 3 tygodni ustawia się do raczków i buja, buja i buja. Ale nie przesunie się nawet o centymetr do przodu. Pani dała nam 2 ćwiczenia: Jak się ustawi do raczków mam mu przesunąć do przodu prawą rękę i lewą nogę i tak na przemian. Drugie ćwiczenie to jak się ustawi do raczków to mam mu pupcię kierować na bok tak aby usiadł bokiem. Ciężko się z nim to robi bo złośnik się zrobił ostatnio wielki. Za 2 tygodnie mamy się pokazać rehabilitantce,

Do góry