reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Hejka :-)
Dzieki za mile slowa o Gosi :)

Ja mam takie pampki ciensze, tylko trzeba czesciej zmienic, z babydream, a i papmersiki sleep & play tez sa takie cieniutkie.

Taka j ja tez mialam obawy odnosnie tych pleckow golych, starszak zawsze mial body w lecie, ale teraz sie tego pozbylam :) mogloby ja zawiac w zimie, czy na jesieni, ale w upal jeszcze przyjemniej jej bedzie w wozku :-)

reklama
Witam i ja

U nas nocka super, obudził sie o 4 zjadl i poszliśmy spac do 7,20 więc jestem wyspana naładowana enegrią w tak piekną pogode ;-)
Grinula Gosia cudna!!! ja też mam z 15 par krótkich spodenek i ze 30 koszulek wszystko na ciuchach, juz powiedziałam babci że ma zakaz kupowania koszulek na ten rok bo lata nam zabaknie a wszystkiego nie ubierze :-)
dzieki za info o pampersach, trzeba będzie się zaopatrzyć. Dzisiaj jedziemy z Tymkiem do znajomej co ma bliźniaczki, są starsze o póltora miesiąca, koleżanka mieszka w domu więc posiedzimy w ogrodzie.
Co do ubierania do wczoraj młody miał bodziaka i spodenki dlugie takie cienkie co można zrobić krótkie, kapelusik ale jak spał to mu ściągnełam. Co do gołych plecków to teraz jak bylismy na wczasach to tylko sama koszulka bo inaczej Tymek by nas zagryzł hehe on sie strasznie poci, też mi się to nie podoba bo miał troche zarysowan plecki od czołgania.
miłego dnia dziewczyny

Ostatnia edycja:
Młody pospał więc dopiero wychodzimy.
Aga ja mam 2 pary krótkich spodni i 3 koszulki, ale nic nie kupuję, bo w przyszłym tyg do teściowej jedziemy, a ona to pewnie parę sklepów wykupiła:-D Ostatnio byliśmy na Boże Narodzenie to nam niezłą ilość ciuszków uszykowała.
MadziaSek nie wiem czy się podoba, chyba tak, bo na świezym powietrzu. W tym zoo niektóre zwierzęta są nieogrodzone i można do nich podchodzić np. pingwiny, kangury, lemury. Jest też zagroda z kozami, która może być naprawdę atrakcją dla takiego malucha. Może uda mi się potem wstawić kilka zdjęć.

Miłego dnia

Basia mój wczoraj był w takich spodenkach do kolan a dzisiaj to w ogóle w samym body siedział na podwórku bez skarpetek, tylko body i czapeczka, upał nieziemski jest.

Doriq też kiedyś tak robiłam, brałam małego do siebie o 4 jak mąż wstawała do pracy a teraz to już o 1-2 biorę albo i nawet wcześniej, bo od ok. tygodnia mi się budzi od północy co chwila i zależy ile mam cierpliwości szukać smoka po całym łóżeczku, jak mi się cierpliwość kończy to biorę do siebie, przynajmniej smoczek jest blisko gdzieś :)

Grinula no właśnie tak na chłopski rozum nic się stać nie powinno w tej koszulce, tylko wiesz, w głowie mi to siedzi te gołe plecy i nie umiem tego za nic wyplenić z siebie, nie umiem samej siebie przekonać ale myślę, że jeszcze chwila i też się przerzucę na koszulki, jak się większe lato zrobi.

Ja miałam pampersy sleep & play ale nie sprawdziły się u nas, przesikane po chwili były. To były 3. Tych na pewno nie kupię już. Prawdopodobnie zostanę przy tych co używam.

Grinula ja się w tym roku wstrzymam, myślę, że mu się nic nie stanie jak teraz nie zje a jakoś się boję. Jakoś inne rzeczy mi jakoś przechodzą ale te truskawki to jakoś się boję, może dlatego, że wszyscy mi tłuką jakie uczulające właśnie i chyba za dużo razy już to słyszałam.

Miki dzisiaj w samych bodziakach bez skarpetek i czapki, taki upal!
Grinula moj maly jadl juz w zime, rozmrazalam mu do jogurtu albo kaszki i bylo ok wiec teraz czekam na takie zmojego ogrodeczka :-D
ale mi ochoty narobilas na takie truskawki mniam

reklama
Do góry