reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Śliczne te stroje ciążowe. Ja mam zamiar zapisać sie na basen jk tylko minie 12 tydz, 4 razy w tyg. Gin. powiedzial ze nie ma przeciwskazan a i zapisalam sie na taniec dla ciezarnych zaczynnam za 3 tygodnie;)

reklama
dziewczyny, jakie Wam badania ginekolodzy zlecili na pierwszy rzut? bo mi tylko mofrologię, mocz, glukozę na czczo i vdrl[/B]. nie za mało?

ja jeszcze do tego dostalam grupe krwi i cznnik Rh i toxoplazmoze i cos jeszczeczego nie pamietam...
Bylam dzis na pobraniu krwi, wyjscie z domu rano i bez sniadania to masakra. Musialam wracac do domu taxi, bo na przystanku chyba bym nie wystala za dlugo.

Dziewczyny, mam taki ubaw od tych Waszych 'letnich' postów, że się uspokoić nie mogę :D Już Wam z rana pisałam, że mamy najfajniejsze forum :)

Madziorrrrr skoro się położyłaś i nic Ci nie jest to myślę, że z dzidzi też wszystko w porządku. A tak na marginesie powiem Ci, że akurat babcia mi dziś opowiadała jak to się w 8 miesiącu wywaliła i myślała, że urodzi na ulicy :D ale nic się jej złego nie wydarzyło więc myślę, ze u Ciebie też jest ok :)

Moja babcia sie wywalila na poczatku 7 miesiaca. Wywolalo to porod i urodzila sie moja mama, naszczescie cala i zdrowa mimo 1,2 kg wagi.

Madziorrek, super z tymi zajęciami tanecznymi!! Ja planuję jak się już dzidzia urodzi i miną pierwsze miesiące, to razem z koleżanką, która rodzi 3 miesiące przede mną zapisać się na taniec z maluszkami (takie bujanie się z dzidziusiem na rękach, różne przysiady i inne wygibasy) - wydaje mi się, że może być to fajna sprawa z maluchem

Madziorrek - moim zdaniem nic Ci nie bedzie, maluch jest dobrze chwoniony i co najwyżej poczuł małe kołysanie ;-)

Weronika - gratulacje.

Ja już się nie mogę doczekać 12 tc bo zacznę wtedy chodzić na aktywne 9 miesięcy. Właśnie odkryłam, że niedaleko mnie sa też zajęcia o 18:00 w środy to może mi się uda 2 razy w tygodniu pójść.

Margo podalam tylko przeciwstawny przykład. Ale myślę ze gdyby miało się stać coś złego, to by się jakieś plamienia pojawi chyba?? Boże tez tak czekacie do końca 12 miesiąca. Ja oszaleje albo zwariuję, sama n ie wiem co wybrać;p Agata a tance z maluszkami super opcja;] Gdybym taką miała chętnie bym skorzystała. Wiecie co??? Wczoraj urodziła moja bardzo dobra koleżanka. Obie miałyśmy być tegorocznymi "lutówkami;p" , mi się nie udało;( Ale ona mimo, ze wcześniak ma pięknego synusia. Myślałam ze będzie mnie strasznie bolało jak go zobaczę i była chwila nostalgii... ale piekny zdowy chlopak, mimo ze wypchał sie na swiat o miesiac za wcześnie... To jak się tu nie cieszyc?? Mam nadzieje, ze nasze dzieci bede chodziły mimo wszystko razem do klasy, grupy w przedszkolu itd, bo przecież od lutego do sierpnia nie tak długa droga.

Ostatnia edycja:
Agata_K taniec z maluszkiem to musi byc swietna sprawa, a ja juz mam karnet na zajecia dla przyszlych mam i czekam do 12tyg, na basen tez zamierzam chodzic.

reklama
Zazdroszczę Wam tego leżenia i odpoczynku. I czasu i chęci na tańce. Ja przy moim nader aktywnym 4,5 latku jestem na nogach od 5rano do późnego wieczoru. Nie mam czasu myśleć czy się nie przeciążam, tyle do zrobienia w dzień ..

Do góry