reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Hej :-)

No pewnie. Każda robi jak uważa co do alko. Ja pewnie latem sobie nie raz wypije bezalkoholowe :)

co do lata to w tym roku morze odpada. Ale jakiś pobyt nad jeziorem na kilka dni jak najbardziej :) ale w stroju paradowac nie będę napewno. Brzuszek koniecznie zakryty.

reklama
Agata_K fajne te kostiumy, można gdzieś takie w Polsce dostać? fajne pod tym względem, że zakrywają brzuch, a jednocześnie nie są takie obcisłe, z tego co wyglądają.
Ja też się jakiś czas temu zastanawiałam jak to będzie w lato, czy zdobędę się na dwuczęściowy, ale to się chyba dopiero okaże jak już przyjdzie co do czego :) ja z modelki to mam jedynie wzrost, ale się nie martwię :) jakoś to będzie!

Dorkazz, na Allegro widziałam (wpisałam w wyszukiwarce 'tankini ciążowe') - można kupić za śmieszne pieniądze.

Ja jeśli się w lecie skuszę, to tylko na to piwo 0% (Bavaria):

Piwo bezalkoholowe dolnej fermentacji ze słodu pszenicznego. Popularne piwo bezalkoholowe 0,0% wyprodukowane oryginalną metodą opracowaną przez browar Bavaria. Tradycyjnie w piwach bezalkoholowych alkohol jest odfiltrowany i usuwany na końcu procesu produkcyjnego. Bavaria zmieniła proces warzenia tak, aby alkohol w tym piwie w ogóle się nie pojawił. Taka operacja umożliwia uzyskanie unikalnego, pełnego smaku. Bavaria Malt ma smak słodowy.

Kraj pochodzenia: Holandia

Zawartość alkoholu: 0,0%

Zawartość ekstraktu: 6,3%

Degustacja: schłodzone do temperatury 4-6°C

Tymi rozważaniami o piwie przypomniałyście mi, że tata jak byłam mała robił podpiwek. Z kawy zbożowej to to było i cudowne na upały, bo super gasiło pragnienie. Trchę chyba podobne do kwasu chlebowego. Muszę tatę zapytać o przepis albo poprosić, żeby mi zrobił :-)

Cześć Laseczki!!!!!
Wy już latem żyjecie a ja nie mogę się doczekać 18 lutego :-) Wybieramy się z mężem do Zakopanego na tydzień, miał być wypad na narty a będzie spacerowanie ewentualnie basenowanie w hotelu. Latem też chętnie skoczyłabym nad morze, więc może się spotkamy :-)

Madziula super pomysł. Zróbmy taki forumowy zlot bab z brzuchami :-D Trochę nas tu jest, super by to na plaży wyglądało :-D Tylko ryzyko jest, że reszta plażowiczów wezwałaby Greenpeas coby ratował życie tym wielorybom i wrzucił je do wody :-D

Mnie się te kostiumy bardzo podobają choć na razie nie myślę jeszcze o brzuchu ;-) Chciałabym mieć I trym za sobą a na razie czekam żeby wszystko było szczęśliwie :) i choć większość czasu leżę to czas mi nawet szybko leci, chyba dzięki książkom i Wam! :)

Dziś znów jakoś mnie muli, apetytu wciąż brak a na wadze kolejne 0,5kg w dół.

Weronika.M fajnie, że u Ciebie dobrze. Lubimy dobre wieści :tak:

Dziewczyny szczerze Wam powiem ze nie ogarniam z iloscia postow juz;) W domu troche roboty mam;) Strasznie sie dzisiaj przestraszylam bo bylam na spacerze z psem i sie wywaliłam, ale to tak z przytupem. Później pierwsze ci to do łóżka się położyłam i nieśmiałam nawet drgnąć. Myślicie, że mogło się coś stać??? Tak sobie myśle, że chyba przy kaszalu są więsze wstrzaąsy dla brzucha... Pozdrawiam Was serdecznie;]

reklama
tylko weź i zgadnij człowieku jaki się będzie miało rozmiar za te x miesięcy, jak już ta zima sobie pójdzie daleko i przyjdzie lato. to dopiero zagadka.

cwietka, ​dobre dobre :p

Do góry