reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

reklama
yyy, nie wiem czemu mi się dwa razy jeden post wkleił (i to z jakim rozstrzałem czasowym)...

Ja bym chciała nad polskie morze, ale małż się nie zgodzi, bo "polskie zimne, masa ludzi, bla, bla, bla...) - a ja tak uwielbiam!!!!!

Ostatnia edycja:
Ja mam termin na połowę sierpnia i jak Dzidzior będzie do siostry podobny, to może i do wrzesnia dotrzymam ;-)

Na słońcu sie nie powinno, bo plamy. Ale nie wiem jak do tego filtry. Ja z Córncją się od czasu do czasu na słoneczku kładłam (połowa ciąży), ale brzuch musiałam zasłaniać, bo się mała wierciła jak wściekła - chyba jej za jasno było. Teraz myślę, że nogi na światło wystawię, a resztę do cienia.

Ja myślę, żeby kupić tankini ciążowe, bo uwielbiam słonko. No i kapelusz z duuuuuużym rondem, wielkie okulary przeciwsłoneczne i już mogę się wylegiwać na plaży (niczym gwiazda filmowa, hehehe)

tankini.jpg

Ruda, ja właśnie tez obawiam się jak to tak wstać rano i bez śniadanka wyjść na badanie:cool2: toz zaraz mnie mulenia złapią:cool:

Wy tu tak o wakacjach już...super! ja w planach wyjazdów nie mam, ale ja prawie nad morzem mieszkam, to bede jeździła do nadmorskich miejscowości...a właściwie do jednej:-D i bedziemy się plażować...mamy namiot plazowy i cały ekwipunek to może damy radę...a to nawet lepiej, że tam będę, bo...jak tam rodzić zacznę...to prosto z plazy na porodówkę polecę, bo to blisko z 200-300 m od plazy:szok::-D

Ostatnia edycja:
Agata - ja w poprzedniej ciąży zakupiłam, bo miałam ambitny plan na basen chodzić :-) Użyłam dopiero niedawno bo szłam ze Stasiem na basen i nie mogłam znaleźć kostiumu :-) w sumie nie widać, że ciążowe tak na pierwszy rzut oka.

hej babki :) dawno się nie udzielałam ale staram się czytać stronę po stronie ;) dziś byłam u gina,wszystko jest w porządku,dostałam jeszcze na tydzień duphaston dla mojego spokoju żeby przebrnąć ten tydzień którego się obawiam... słyszałam serduszko ale tak się maleństwo kręciło że tylko przez chwilkę :) i zdjęcie dostałam też nie wyraźne bo się strasznie wierciło :) maluch ma 3.35cm :)

reklama
Weronika, gratulacje! Miło słyszeć, że wszystko ok u dzidziusia! :tak:

Kasia, mi się ogólnie podoba taki rodzaj kostiumu (nie tylko na ciążę) - uważam, że to subtelny i kobiecy krój. W ciąży jakoś nie do końca wyobrażam sobie siebie w takim zwykłym dwuczęściowym (zwłaszcza, że nie mam figury modelki, no chyba że modelki XL - mam dość pełne kształty), choć jak widzę takie szczuplutkie igiełki z brzuszkami w bikini, to aż się rozmarzam;-) Ale to chyba nie dla mnie;-)

Do góry