reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Witajcie dziewczyny!

My już w domq, wszędzie dobrze ale w domu najlepiej ;-) Tymcio przespał cały lot, był bardzo grzeczny, podróżnik z niego ma to po mamie ;-)
Wyjazd bardzo udany, chociaż Tymcio zrobił się jeszcze bardziej nerwowy ale myślę że to przez to że miał dużo wrażeń nowe miejsce itp. Spedził dużo czasu z tatą , mamusia odpoczywała. Zrobiła nam się pogoda trzeciego dnia więc nie było tak źle.
Piszecie o wadze, ja nawet nie chcę wchodzić po wczasach all inclusive;-) zabieram się od nowa za siebie.
Małemu wyszło uczulenie, myślałąm że to może od wody ale odstawiłam kaszki bobovity i schodzi.

Basia u nas wyglądają podobnie nocki, mały przez sen krzyczy płacze, budzi się bardzo często..;-/

Nadrobiłam Was troszkę.
Jagoda gratulacje!!! jak się czujes? na kiedy masz termin?
Venicee ja jestem z Krakowa;-)nasz też pełza po całym mieszkaniu,wszędzie go pełno a najfajniesza jest szafka pod telewizorem z dvd.
Tymcio na wczasach wykonał jeden kroczek do przpdu na czwpraka hehe i na urodziny powiedział mi mama urocze to było

taka j powodzeni z pisaniem, skąd Ty masz siłe , podziwiam

uciekam rozwiesić kolejne pranie,

ps tęskniłam za Wami ;- )troszkę Was czytałam w hotelu ale wfi było średnie więc co napisałam to mnie wywalało więc odpuściłam

Ostatnia edycja:
reklama
Agaulec to gratki dla Lenki. Spoko, Miki tez pozno zaczal siadac, nie wstaje jeszcze, ma na to jeszcze czas ;-)

Aga super ze wycieczka sie udala, opalilas sie?

Basiu to na nfz czekasz az 2 mce do gina?

na kontroli bylo ok, bioderka sa dobrze rozwiniete, mamy sie pojawic gdy maly skonczy roczek i bedzie chodzic :-D

siostra mi napisala ze jej maly dzisiaj zaczal juz sam chodzic (w czerwcu konczy roczek) a synek znajomej (w kwietniu skonczyl roczek) jeszcze przy meblach chodzi, wiec roznie z dzieciaczkami bywa, lekarz powiedzial by nie przyszpieszac nauki chodzenia...

zapisalam sie na wizyte do gina na 26 maja

milej nocki

Ostatnia edycja:
Wysiadam!!!

Jagoda masakra z tym pisanie, ja mam 2 dni na napisanie 16-18 stron, porażka!

Doriq nie ma szans, nie zdążę tego napisać, to nierealne, mógł mi to wcześniej dać, choć pare dni a nie na gwizdek.

Basia to wyobraź sobie przy dwójce dzieci, dramat. Ja swoją magisterkę pisałam około miesiąca 8 lat temu, ale leżałam w łóżku bo miałam ciążę zagrożoną więc miałam kupę czasu a teraz ... Potem 2 i 3 lata temu bawiłam się w pisanie pracy za kasę, w sumie uciułałam tak ponad 14000 :) Ale słowo daję, już NIGDY nie dam się namówić nawet na napisanie pracy zaliczeniowej na 2 strony! Nigdy.

Aga fajnie że z Krakowa jestes? z której części???
super że odpoczynek udał się :) zobaczymy czy mój Miki okaze sie podróżnikiem ..oby...
Madziasek na dzien Mamy do gina :d prezencik heheh
ja jutro ..i juz nerwy mam jakieś ...
takaJ pisałas dziś co? ile ci się udało?

Aga, super, ze juz w domku :) strasznie szybko te wakacje przeleciały co? Hm.. Może to taki etap teraz z tym wstawaniem w nocy.. Za dużo wrażeń..

Madziasek, super, ze wizyta udana ! Z tym ginekologiem to niestety czekam od marca :-/ moja gin przyjmuje u nas tylko dwa razy w tygodniu i ma masę pacjentek..

Venicee, ja jestem z Bytomia, do Krakowa planujemy się wybrać w wakacje na wycieczkę bo dawno juz nie byłam, a piękne miasto :)

Agaulec, brawo dla Lenki! Kubuś też późno zaczął siedzieć, miał niecałe 8 miesięcy, a teraz juz wstaje przy meblach :)

Taka J., teraz to juz w ogóle będziesz niewyspana.. Swoja droga, odwagę ma ktoś prosić matkę dwójki dzieci o napisanie pracy mgr :p

Venicee pisałam ale lipnie było strasznie, zaraz startuję z tym pisaniem znowu bo mały się zdrzemnął ale mam niewiele czasu.

Basia on nawet nie wiedział, że ja mam drugie dziecko :) Wczoraj poszłam normalnie spać, trudno, pewnie jutro na ostatnie godziny będę szaleć.

Ja wizytę u gina mam we wrześniu bo w marcu byłam także mam troche spokoju.

Hejka z kawa :-)

Taka j na 25 lipiec potrzebny nam dowod gosi, wiec jeszcze troche, ale dobrze byloby sie za to zabrac. Powodzenia w pisaniu! Cala mgr bedziesz mu pisac czy tylko ten rozdzial?
Brawo dla Lenki :-)

witam
co za pogoda ..ehhh w domu przez to "areszt" :angry:
Miki szaleje po domu...juz wszędzie pełza ...przedtem bał się z pokoju ruszyć....
trzeba kawe wypić...bo spac się chce ...
wczoraj złozyliśmy papiery o dowód małemu -do 2 tyg ma być....
nerwa mam przed wizytą u gina..jak zawsze zresztą...
miłego dnia wszystkim :wink:

reklama
Witam z 2ga kawusia,

pobudka standardowa, nocka ok, spacer tez zaliczony i Miki spi na werandzie bo strasznie wieje, tak sie oglada za samochodami ze jakby mogl to by z wozka wylazl haha

Basia no racja, do dobrego lekarza sie czeka a gdy jest to jeszcze Twoj lekarz to wszystko rozumiem, moj tez ma duzo pacjentek i na nfz czekalabym jakies 4 mce, chodze tylko do niego, on mi laparoskopie przeprowadzal i ciaze prowadzil i chcial bym rodzila w jego szpitalu ale wyszlo inaczej...

Venicee powodzenia :-D
Ja sie nigdy nie nerwuje przed wizyta, bardzo lubie do gina chodzic, a swoja droga niezle z niego ciacho haha

kurcze telefon mi fiksuje, bateria naladowana a on sie wylacza, gdy go podlacze to pokazuje jakies 60-70 %, zwariowac mozna :wściekła/y:

Do góry