reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Venicee no nie chce się na te kontrole chodzić ale jak trzeba to trzeba. Dałam się wrobić, no nic, czeka mnie nocka. W 2 dni napisać 20 stron, hmmm.

U nas brzydko i dobrze w sumie bo by mi szkoda było, że nie mogę za bardzo na podwórko wychodzić, no nic, idę czytać te pierdoły do pracy.

reklama
pogoda porażka ;/ siedzenie w domu gwarantowane :( buuu
Miki tylko chwilę spał... bedzie sie w domu nudził...
do gina ide na kontrole.,..i czas na anty ...

Miki jeszcze spi, a ja pazurki pomalowalam i w kominku napalilam bo jakos zimno w domu,
dzisiaj mamy na 18.40 kontrole u ortopedy, mam nadzieje ze Miki bedzie grzeczny,

Jagoda a fajna ta niania? Mloda jakas czy starsza z doswiadczeniem?
ja swoja prace magisterska pisalam 3 tygodnie (100 stron) ;-)
jaki masz temat?

Taka babeczka 50 lat. Ale tylko na 2 miesiace ja wzielam bo wakacje mam wolne a pozniej zlobek albo moja mama bo juz nie bedzie pracowala

A moja magisterka Rozwoj dziecka od narodzin do ukonczenia 1 roku. Zapiski mlodej matki:)

Hej :)

U nas pogoda straszna i tak do końca tygodnia ma być :baffled:
Kuba spał od 9:30 do 11 i teraz znowu śpi ale za to w nocy co chwile z rykiem się budzi i już nie wiem od czego.. :baffled: w końcu po kilku razach przestałam reagować to pomarudził i zasnął.. nie wiem, czy to zęby, czy tak nas próbuje :baffled:

Taka j., o kurczę ja to bym przy dziecku nie dała rady napisać.. Za to mój mąż też się tak bawi.. ale piszę obcym za kasę :-p

Jagoda, super temat ! ja bardzo chciałam na przedszkolną się dostać ale u nas niestety na 30 miejsc bo jedna grupa było 200 chętnych.. ja skończyłam opiekuńczo-resocjalizacyjną.. A jak się czujesz ?? :-)

Venicee, mnie 27 maja czeka kontrola u gin.. na wizytę czekam już 2 miesiące :baffled: znając moje szczęście to jeszcze okres w ten dzień dostanę :wściekła/y:

Madziasek, może faktycznie dziąsła Mikiego bolą.. powodzenia na wizycie ! :-)

Basia ty z Krakowa jesteś?
nerwica mnie bierze przez to siedzenie w domu.... wrrr
Miki dzis cos słabo spi tj krótko....
wczoraj mu podałam jogurcik Nestle ..i jak na razie nic sie nie dzieje ... jak to się nie zmieni pomyslę nad powrotem do zwykłego mleka ...a nie to ha ....

Hejka

U mnie tez nocka ciezka, bo Max ryki urzadzal i skonczylo sie na tym ze spalismy w trojke...
Ja mialam dzis wazna rozmowe, po takiej nocce ciezko bylo, ale na szczescie wszystko dobrze poszlo. Teraz z Maxem siedzi moja siostra, bo wczoraj przyjechala, a ja biore kapiel.

Taka j. jestem pod wrazeniem 20 str w 2 dni, ja musze prezentacje na jutro zrobic i na razie mam tylko 1 zdanie:-D

Jagoda ale swietny temat!

Venicee dobrze ze juz z lepiej z tym brzuchem.

Kamu, fajnie, ze chrzest juz masz za soba, bo sie pewnie narobilas. My mielismy na 7 osob z nasza trójką łącznie, i wszystko w restauracji, a i tak zmeczona bylam, bo ciagle cos

reklama
Witajcie
U mnie takze pogoda do niczego choc słonce jakby chcialo sie przebic może jutro bedzie lepiej:tak:
Venicee no niestety kontrole u gina nie należa do przyjemnych ale cóz ja już po porodzie byłam 3 razy i jeszcze przed powrotem do pracy musze zrobić nadzerke:-(
Musze się wam pochwalic że Lenka przed wczoraj usiadla z raczków wiem że wasze juz stoja , zaczynają chodzić a nawet Milenka juz chodzi :-) a mój leniuszek dopiero siada:-D
Taka j powodzenia wpisaniu i cierpliwosci.
Jagoda tobie też cierpliwości temat masz b fajny. A jak ty sie czujesz doskwierają ci objawy ciąży?
Kamu fajnie że chrzest się udał a pogoda dopisała?

Do góry