reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Cześć dawno mnie nie było, ale przed chrzcinami zamieszanie
Robiliśmy w domu i pomagała mi mama z siostrą . Wszytko się udało było bardzo fajnie, Lenka wyglądała jak mała księżniczka.
Na szczęście już mamy to z głowy. Po chrzcinach została jeszcze teściowa i dopiero dziś wyjechała, więc nie miałam na nic czasu
Paszport podobno jest na 5 lat, w tamtym roku się to zmieniło i takiemu maluszkowi też trzeba zdjęcie, wbrew pozorom nie jest to takie trudne, Lenie zrobiliśmy zdjęcie od razu, a Maksa ustawiał facet chyba z 10 minut, już nerwy na niego miałam, ale cały czas głupie mini robił , albo głowę przekrzywiał.
Jagoda, gratulacja i spokojnej ciąży życzę. Ale szybko Milenka zaczęła chodzić, szok.
Chorwacja piękna byłam tak jakieś 10 lat temu.

reklama
hejka wieczorkiem... ja to lubie tak siąść, jak wszyscy śpia i spokojnie popisac :)
Aurelia u nas jest piknik rodzinny na poczatku czerwca, to jest z okazji dnia mamy, taty i dziecka, najpierw częsc oficjalna na sali jakies przedstawienie, a potem grill na podworku przedszkola i zabawy, kocyki na trawce dla rodzicow i relaksik:-)
Venice zdrowka dla synka!
Ewelia jak tam u Was?nie odzywalas sie?
Madziasek moja czasem zagapi sie w tv, jak jest wlaczony, ogladam rano ddtvn i takie przerywniki wstawki z muzyka lubi. Muzyke jej puszczam z telefonu czasem, to tany tany robi :-) lubi shakire waka waka:-D

Tez nas czeka wyrobienie dowodu i zdjecie..i musze to szybko zalatwic, zeby potem w lipcu nie ganiac na ostatnia chwile:sorry:

Kamu wklej swoja ksiezniczke w galerie!! pewnie spineczki jej mozesz juz zapinac, no nie?:-)

Witam z kawusia :-D

ledwie zyje, tak ciezki ranem mielismy....

Venicee jak dzisiaj brzuszek u synka?

Kamu no i super ze juz chrzciny macie za soba :tak:
pochwal sie foteczka ;-)

Grinula to meza tez wieczorem usypiasz? Bo u mnie tylko Miki spi :-)

milego dnia!

Venicee wiem, że się powtarzam ale może to mieć jakieś podłoże nerwowe? No bo skoro przeszło jak go odebrałaś? Może coś się w szkole dzieje, że się denerwuje? Mam nadzieję, że to już przejdzie i już będzie ok.

Kamu cieszę się, że chrzciny się tak udały, daj potem zdjęcie Lenki jak wyglądała!

Grinula a kiedy macie wyjazd? Na dokument czeka się maksymalnie 30 dni choć z tego co zauważyłam to często jest po 3 a nawet po 2 tygodniach.

Madziasek a co się działo, mały dokazywał?

Ja nie wiem jak to zrobię ale obiecałam znajomemu, że mu 1 rozdział pracy mgr napiszę i to w 3 dni!! Porąbało mnie, że się zgodziłam ale nie umiem odmawiać oczywiście. Masakra, chyba nockę zarwę całą dzisiaj bo nie widzę innego wyjścia, jak Kuba widzi laptopa to dostaje szału, chce naciska, walić itd.

Hejka, ide kawke pyknac, wybieram sie do kumpeli rano, wiec szybko sie musimy ogarnac bez leniwego poranku :)

Madziasek moj mezus jest typem skowronka, chodzi spac bardzo wczesnie, po 21 juz sie kladzie, tak jak starszak ;-) czasem sa wyjatki i do 22 wytrzymuje :-)

Taka j szacun, ze sie zgodzilas ta prace napisac, mi by sie nie chcialo, zreszta czasu malo.

Grinula ja to jestem troche zła na siebie, że się zgodziłam ale teraz już zgodziłam się a nie wyrąbię go na 3 dni przed, szkoda tylko, że przyjechał z tym wczoraj bo mógł chociaż tydzień wcześniej.

witam
leje u mnie na maxa.. i tak ma byc do konca tyg :baffled::baffled: wiec uziemieni jestesmy wrrr.
TakaJ no przeszło mu ...kurde może to do nerwów ....ale w sumie jest opcja .. w pon jedliśmy zapiekanke makaronową ...wiadomo kawałki bardziej przypieczone twardsze... to samo z pizzą gotową ....i jak to kacper zje ...najczęściej są te przeboje...wiec widac on nie może takiego jedzenia....zapomniałam o tym ....Jednak bęę goobserwowac .... dzieki za miłe słowa..
no dałaś się wrobić w robote..wiec niech szyvbko leci ...
Miki mi już szalaje...nie ma mowy o zabawie w jednym miejscu ...
jutro do ginaa idę..tak mi się nie chce...ale muszę....
na dowody i paszporty czeka sie 30 dni...ale rok temu i na jedno i na drugie czekaliśmy 7 dni...

Witam!
Madziasek - co tam się u Ciebie działo, kto dokazywał: pociecha czy mąż?
U nas na razie świeci słońce, ale pewnie nie dane nam będzie cieszyć się zbyt długo taką pogoda i zaraz lunie.

Grinula mojego meza czesto ciezko spac wygonic, a wstaje jak Miki nas obudzi, choc bywa ze i o 4 juz wyjezdza.

Venicee u mnie taka sama pogoda!
Czy wizyta u gina kontrolna czy cos sie dzieje?
ja tez sie musze wybrac, bo od kiedy odstawilam tabletki nie dostalam miesiaczki...

Aurelia maz grzeczny jak aniolek haha
maly zrobil awanture ok 5tej, zasnal na chwilke, potem bylo ok, a od 8 znowu to samo, ani rece ani wozek nie pomagaly, z wielkim trudem usnal o 9:30 i budzi sie z placzem, ale jeszcze spi, zapodalam mu nurofen, moze dziasla go bola...

reklama
Hej.
Nu nas tez pogoda do du..
Milena spala do8 dzisiaj
zjadla jajeczniczke i siedzi z niania. A ja w pracy..

MadziaSek pewnie to dziaselka bola
Lenka super ze chrzciny sie udaly::)

Do góry