reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

O widzę że podjęty temat powiększenia rodziny ja też już chyba nie pisze się na to mam39 lat a m 43 więc już chyba nasz czas już minął choć gdybym miała 2 lata mniej to pewnie zdecydowałam się na 3 bo tak naprawdę będę wychowywać kolejnego jedynka

reklama
Witam,

U nas ciężka noc kolejna, mały budzi się jak noworodek co 2 h i płacze...cały czas mu coś furczy w nosie, nie da sobie sciągnąć ale trzeba , nie wiem czy to za dużo ważeń czy ten katarek który jest juz ponad tydz czy do tego zęby .,.. dziś rano miałam dość kryzys brak cierpliwości.
Madziasek to trzymam kciuki za kolejną fasolke na forum ;-) ja chcę drugie dziecko ale jeszcze nie teraz muszę troszkę odsapnąć ok 2 lat i będziemy działać chyba że coś wcześniej się przydaży ;-) Troszkę się opaliłam i nawet popływałamm w basenach ,pościągam fotki to kilka wstawie.

Venicee mieszkam na starym prokociumiu, a Ty z którego regionu jesteś? Miki też będzie podróźnik,dacie rade, ja też strasznie sie obawiałam podróży jak da radę w samolocie, zmiana ciśnienia itp ale było super, na miejscu był bardziej nerwowy.

Ewelia wszytko będzie dobrze, trzeba myśleć pozytywnie :-)

mój Tymek też jeszcze sam nie siedzi a ma osiem i pół miesiąca, ale już coraz bliżej mu do siedzenia i raczkowania w swoim czasie

hej Aga
ja z Placu Centralnego :) może kiedyś na kawe sie umówimy co? jesli oczywiście chcesz...
normalne że Tymcio walczy żeby mu się do nosa nie dorwać... Miki jak słyszał odkurzacz spierniczał...ale trudno się mówi ...na poczatku trochę na siłę było..potem przywykł i dał sobie ściągać katar... dziś rano juz nie było czzego odciagać...
Ewelia no lepiej chłopcu mocz pobrać... hmmm głowa do góry !
Agaulec no życie różnie się toczy.... boisz się kolejnej dzidzi z racji wieku? przecież młoda kobieto jesteś :D
ja diz lce po anty do gina... chyba bym zawał zaliczyła gdybym 2 kreski zobaczyła na tescie ....

Venice bardzo chętnie , jak się zrobi pogoda to coś wymyślimy, a co dawałaś Mikiemu ? mi lekarka zaleciła nasivin i wodę morską, ja jak odciągam to nie wiem czy to robie jakoś źle bo mało co mu schodzi a wieczorem i w nocy strasznie charczy, mam nadzieję że mój też się przekona do odkurzacza bo jest wojna.
ale mam lenia, muszę ogarnąc mieszkanie bo jeden wielki kurz.

Mam pytanie do mam cycowcyh, czy Wasze maluchy jedzą jeszcze cyca na noc?ja podaje kaszke z butli, chciałam podawać łyżeczką ale mały jest po kapieli nieznośny i nie da się nakarmić

Ja raczej już dziecka nie planuje bo jeszcze trzeba je wychować a jak się ma prawie 40lat to ten czas zaczyna szybciej lecieć choć jeśli by się przydarzyło to bym się cieszyła u mnie w rodzinie są modne ciążę po 40 więc kto wie
Lena odkąd nauczyła się siadać robi to bardzo sprawnie tylko poźniej nie unię na czworaki i już 2razy na twarz się przewróciła

Ewelia fakt, dziewczynce ciezej pobrac,
z ktorego miesiaca jestes?

Aga moze te furczenie to na zeby,zauwazylam ze moj maly tak ma, a ja frida probuje sciagac i sie tylko denerwuje, ze nic prawie nie ma! Podajesz cos przeciwbolowo/przeciwzapalnie na noc? Siostra mi poradzila by tak robic.
Miki juz nie cycka na noc :-D a kaszke zawsze jada przed kapiela :-)

Ostatnia edycja:
Madziasek jak odciągam to praktycznie nic tam nie wyleci,nic nie podawałam na noc mam nurofen i pedicetamol to dziś mu coś podam zobaczymy, wcześniej też dawałam małemu kaszkę przed kąpielą i po kąpieli dobijał się cycem ale teraz cyca nie chce, dziś spróbuje przed kąpielą łyżeczką, nie chce mudawać tej butli...

Hej. Milenie wychodzi drugi zab:p

Aga super ze wrocilas. Ja sie czuje dobrze. Termin mam na 31.12-1.01

Nie pamietam juz co mialam napisac;p

reklama
madziasek z 28 grudnia jestem :-)mąż z 28 maja trochę starszy i myślałam że córkę urodzę 28 ale się nie udało.A za parę dni mamy 3 rocznicę ślubu :-)

Do góry