reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Venicee no no prezencik na dzien Mamy i dla meza bo konczy wtedy 37 lat :rofl2:, kurcze super by bylo wrocic z pochwalic sie mala fasolka w brzuchu...

reklama
Witam
Nareszcie jestem!!!

Dziękuję dziewczyny za troskę:-)

takaj masz rację że jak człowiek dowiaduje się że coś dziecku jest to zaraz się zastanawia co źle robi i zaraz sięga do netu. a tam wiadomo ile przypadków tyle opinii.Cierpliwie poszłam na wizytę a tam dostałam skierowanie do szpitala.Chyba dobrze mnie rozumiesz co musiałam przeżyć:-(
Wczoraj wróciliśmy już do domku bez bakterii.Nie życzę nikomu pobytu w szpitalu a szczególnie dzieciom.Te wkłucia dożylne,badania robią tak jak dorosłemu zero jakiegoś podejścia, delikatności.Mała bardzo płakała a na widok tego antybiotyku podawanego przez pompę serce mi ściskało:-(.Zrobili ponownie posiew przez cewnikowanie i nie wyszła bakteria ale 4 dawki dożylnie podali tak zapobiegawczo gdyby jednak była ta bakteria.Mam wielką nadzieję że ponowne wyniki będą dobre.

Miłego dnia

Ewelia dobrze ze juz jest po wszystkim, bo sie martwilysmy (ja to za duzo sie naczytalam na wikipedii) i wiem co przezywalas, bo tez przezylismy pobyt w szpitalu i ciagle badania, pobierania krwi i ta rutyna pielegniarek, ja ciagle wylam a dziewczyny na forum pocieszaly... Czy zalecili Wam robic badanie moczu co jakis czas?

Ostatnia edycja:
Musimy zrobić kontrolę za 2 tyg moczu ogólnego i posiew,następnie kontrolować tylko mocz co miesiąc.Martwię się znowu tym posiewem :-(Jeśli źle pobiorę i coś wyjdzie to znowu podadzą anty bo lekarze nie znają innych sposobów jak tylko anty:-(

Ewelia dobrze będzie ! głowa do góry !!!
szpitale ..pkropna rzecz ...ważne że domu już jesteście!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Madziasek :D no to fasolki życzę ! podziwiam cię że tak szybko następne dziecię chcecie miec :d ale każdy wybiera jak chce mieć ...powodzenia !!

Ewelia my tez musimy badanie moczu robic co jakis czas i wszystko jest ok, wiec i u Ciebie bedzie ok!
ja mam sposob na pobranie, pryskam octeniseptem i przecieram wszystko platkiem kosmetycznym, nastepnie przystawiam pojemnik i czekam az Miki nasiusia, wiem ze wsadzenie nozek do chlodnej wody ( w misce ) tez pomaga przy szybszym siusnieciu :-)

no spoko
to życzę ci bardzo szybkiego zafasolkowania ! ja już prokreację zakończyłam :d 3 dzieci i 35 lat(w sumie w grudniu ale jednak...) to wystarczające połączenie ! :D

reklama
Madziasek dzięki za rady skorzystam ale u dziewczynek to chyba trudniej z pobraniem bo jak sika to leci po pachwinkach a u chłopca skierujesz siusiaka do pojemnika i robi.Widzę że my ten sam rocznik i również 2 lata starań;-)Ja w tym miesiącu też miałam lekkie obawy ale w poniedziałek dostałam okres

Do góry