reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Basia może wstawisz ten filmik jak dupcią wywija.
U mnie teraz mały śpi, babcia go pilnuje a ja szybciutko do ogródka zmykam, aby choć trochę grzebnąć.
Dziewczyny, które mają starsze dzieci - co Wasze szkoły/przedszkola organizują na dzień matki/rodzica?

reklama
Basia też mam lekkiego lenia ale muszę ruszyć tyłek bo zaraz zaczynam moją dzisiejszą "jazdę" :)

Venicee no właśnie a ja byłam przekonana, że za dowód się płaci też 30 zł także super, że za darmo, szkoda tylko, że zdjęcie trzeba bo gdzieś czytałam, że do paszportu tymczasowego dla dzieci do 5rż nie trzeba zdjęcia, zrobić takiemu małemu fotę to są jaja, pamiętam jak starszemu robili, dobrze, że spokojny był ale babka zabraniała mu się uśmiechnąć a mały miał 8 miesięcy więc troche się nagimnastykowaliśmy i ostatecznie ma taką zdziwioną minę :D

Aurelia u nas gdzieś pomiędzy tymi dniami miał być jakiś takie większy grill i zabawy ale ja mieszkam w takiej miejscowości co ma ponad 2 tysiące osób więc to wioska jest. A jak mieszkaliśmy w mieście to była też taka zabawa dla dzieci z wodzirejami, zjeżdżalniami, klaunami i takimi sprawami a my rodzice to sobie mogliśmy kawę wypić i ciastko zjeść i latać za dziećmi :)

Ostatnia edycja:
no dowód był kiedys płatny..ale bezprawnie.. od kilku lat jest ustawa na to-i jest bezpłatny... i zniesli te roczne dowody i paszporty dla maluchów...
moi juz nie mają dnia matki w szkole..
Kacper czyli mój starszy syn poszedł do szkoły.. na2 lekcje... dałam mu no spe i oby było ok...

Ja już po rozmowie, a Max smacznie śpi. Zrobię mu obiadek i jadę załatwiać.
My mamy paszport już od listopada. Nie było wyboru, bo w ambasadzie robiliśmy. A zdjęcie wyszło zabójczo. Wygląda na nim jak Ryszard Kalisz:-)

17b4d2948331a7b0d028bfa4c9b77366a7f572649dcc6e1f77305bdc623ad6e4.jpg

Załączniki

• 17b4d2948331a7b0d028bfa4c9b77366a7f572649dcc6e1f77305bdc623ad6e4.jpg
    17b4d2948331a7b0d028bfa4c9b77366a7f572649dcc6e1f77305bdc623ad6e4.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 26
fajnie wygląda :p zdziwiony -co wy chcecie ode mnie :laugh2:
kurde ze szkoły babka dzwoniła że Kacpra znowu brzuch boli...zwariuje...aaaa
chyba czas jakies badania ma porobić...

Witajcie
Venicee gratki wyjazdu my w przyszłym roku taz sie gdzieś wybieramy może Chorwacja ?;-)
Basia gratki 9 miesięcy
Ja małej juz jedzenia nie blenderuje radzi sobie ale karmienie trwa dłużej wczoraj dałam jej jajeczko smazone i do tego wszamała Cwiartke kromki z masełkiem :szok:
moja Lena mówi własciwie tylko mamma ale chyba nie świadomie ale to i tak dla mojego serca radośc mala nie chce raczkować tylko sie suwa na tych panelach juz stracilam nadzieje że zacznie raczkować:tak:, a ewalia pisała jak po wizycie bo może przeoczylam. Moja starsza tez miała pseudomonasa w gardle ale przeleczyłam ja i jest dobrze wie ewalia też bedzie dobrze Pozdrawiam Wszystkich a ja sama z Lena M w pracy na popołudniówce a Iga na wycieczce:tak:

Co za pogoda, burza popedza burze...

Doriq Max ma superowa minke :-D

Agaulec na jajecznice jeszcze sie nie odwazylam, a jak ja robisz?

Ostatnia edycja:
Venicee znam to, mój ciągle wymiotował i miał biegunki nieustannie, porobiłam badania ale nic nie wyszło. Nie ma tego na tle nerwowym? Mnie się wszyscy o to pytali.

Doriq co Ty, fajnie wyszedł, to samo mi przyszło do głowy "co Wy ode mnie chcecie" :D

No właśnie mnie ostatnio sąsiadka prawie ochrzaniła, że jajecznicy nie robię jeszcze, muszę się skusić. Dzisiaj nie dał mi żyć i dałam mu z mojego obiadu kurczaka z różna i sałatkę colesław, nie wiem jak z tą sałatką będzie, mam nadzieję, że nic.

reklama
Syna ze szkoły odebrałam...i jakoś mu lepiej juz ....przestał brzuch bolec...
Z Mikim pospacerowaliśmy bo fajna pogoda...a jak rano oglądałam prognozy miało lać ...a tu nic...
Zdjęcie do dowodu Miki juz ma ...wygląda komicznie...jutro idziemy złożyć wszystko....

Do góry