reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Madziasek młody bardzo lubi jeść, taj jak u Venicee, nie sposób przy nim jeść, bo wyrywa jedzenie z rąk.
Z warzyw całkiem sporo, właściwie wszystko lubi, uwielbia jabłka, ostatnio dałam też banana, to za banana dałby się pokroić. Ryb nie daję, bo raz spróbował i mu nie smakowało, więc tu monotonnie kurczak lub indyk. Lubi jogurty te od 6 i 8 mcy. Daje mu też biszkopty rozmoczone, a ostatnio to nawet w całości chytrus wszamał bezzębnymi wałami.

U mnie jest 3 na plusie, mam nadzieję, że zjadę przed wakacjami...

Venicee Chorwacja, ale fajnie. Ja marzę o Grecji, ale mamy tyle niewiadomych, że nie wiem czy marzenie się spełni...

Ostatnia edycja:
reklama
Venicee zazdroszcze takich wakacji, pod koniec wrzesnia moja siostra z 2 dzieci autem jedzie, czy tez autem planujecie?

Doriq to super, Miki tez wciaga wszystko, rybe tez, ostatnio wedzona makrela sie zajadal :-)
to na zabki sie nie zanosi jeszcze?

Venicee a na ile jedziecie, samochodem czy samolotem, na prywatną kwaterę czy zamówione wakacje? Sami czy z kimś? Nie no, wiem, że masa pytań ale normalnie fajnie masz!!

czy wasze dzieci juz cos mowia?? piotrus wczoraj poewidzial kilka razy mama :-), oczywiscie calkiem nieswiadomie jeszcze, nauczyl sie ma i jakos mu wyszlo ale i tak super

Grinula co Ty tak prasujesz i prasujesz ;-)
Kurcze u mnie tez sterta czeka, moze do Ciebie podrzuce hehe

Ewelinka no to super, Miki czesto dada, tata niz mama

Madziasek mam wrazenie, ze ciagle prasuje, ale ja nie zbieram, tylko jak wyschnie z jednego prania, to od razu dzialam. A piore co 2-3 dni, wiec sie zbiera..:-)
Ewelinka moja dada tata mama da nene i reszte niezidentyfikowanych dzwiekow;-)

reklama
na wakacje autem..do prv kwatery jak zawsze...w tym roku jedziemy z siostrzencem moim jego narzeczoną i ich synkiem ..tyle ze oni samolotem przylecą... boje sie tak długiej drogi z Mikim...ale jak na razie nie mam sie co podniecać bo...kwatera nie zarezerwowana ...wszystko w proszku jeszcze... jak sie uda bede happy :D odbiję sobie moje cierpienia sprzed roku...
Grinula ..ja to samo mam z prasowaniem... non stop coś..a tak nienawidze prasowania...ale przy 5 osobach jest co prac i prasować...
Miki non stop coś pepla...tata baba dada nana lala i najmniej oczywiście mama ....chyba że jakaś krzywda nagle umie mama ...hhehe ...a ile sie umruczy ....i brrr non stop gdzies autem jedzie :p dzis miał motorek w pupci...bo tak zapitalał pełzając...juz na pupie nie usiedzi...
Miki ostatnio u mojej siory wciagał ogórka kiszonego....i nic mu nie było o dziwo:eek:

Do góry