reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Takaj rzeczywiście masz nieciekawie z teściową i rodzicami i powiem szczerze, że wcale Ci się nie dziwię, że wolisz żłobek.
Ja wracam do pracy 27 listopada :-( , małym zajmie się albo moja mama albo będę musiała oddać go do żłobka. Mama moja na razie pracuje ale w chwili obecnej załatwia sobie emeryturę pomostową ze względu na pracę w szkodliwych warunkach i chyba jej się uda :-) Byłoby super jakbym nie musiała oddać synka do żłobka natomiast do przedszkola będę chciała go puścić.

reklama
Az mnie zmobilizowalyscie, zeby zmierzyc Zuzie. Teraz ma 83 cm czyli od urodzenia urosla o 26 cm.

Madzialenak to i tak masz super ze w listopadzie. Ja w czerwcu i juz to przezywam jak cholera...
Zuzia tez zaczela strasznie gadac, bulgotac, pyrkac językiem jak traktor i pluc

Patrycjal no nieźle, długa z niej kobitka :tak: Sebuś tydzień temu ważył 9 kg i mierzył 69,5 cm. Od urodzenia urósł 13,5 cm i przybrał 4700 g.

mam pytanie do mam co gotuja zupki, jak one wygladaja po zmieleniu? bo moja w niczym nie przypomina tej z gerbera, jest taka jasniutka, jakie proporcje skladnikow dajecie??

ja juz wrocilam do pracy i mama jest z piotrusiem,

taka j wspolczuje przebojow z rodzina, moja mam robi tak jak jej mowie i tesciowa tez mam bardzo fajna

a jak mierzycie dzieciaczki?? centymetrem po lini ciala od czubka glowy do piety?? czy jakos inaczej?

Ewelinka moje zupki też są jaśniejsze niż słoikowe i mają zupełnie inną konsystencję, ja daję składniki tak na oko.

Dzisiaj dałam małemu obiadek z bobovity tuńczyk w kremie z warzyw , ale Sebusiowi smakowało :-) Dostał także dzisiaj pierwszy raz jogurt z Nestle jagodowy i również mu bardzo zasmakował.

Patrycja to twoja córeczka naprawdę wysoka wyglada pewnie jak roczne dziecko
Madzia jak już pisałam moja starszą się nie okrecala byliśmy u neurologa w nia i on mam powiedzial że jest wszystko dobrze więc do swojego spokoju możesz iść jak masz skierowanie
Ewelina ją teżdaję do zup składniki na oko
Lena dziś marudna po tym szczepieniu jeszcze ten odczyn:-(

hej laseczki..
dzis nie mialam czasu na lapka, dwa spacery zaliczone i odwiedziny u mamy :)
Jutro jedziemy do kuzyna do Zabrza na weekend, juz sie boje drogi, bo mala w aucie tez krociutko spi i pewnie bedzie placz i zgrzytanie zebow.. a droga ok 3,5 - 4 godzin zajmie... no ale kupilam juz zapas bisztopotow, chrupki i mam nadzieje, ze jakos ja zajme jedzeniem lub zabawkami...
Madziasek i Aga szerokiej drogi dla Was!!

pije mleko z czosnkiem i miodem, mam odruch wymiotny, ale pije, bo cos mnie polamalo, mega katar, zatoki zawalone.. bleee..

Melduje ze od pol godzinki juz w drodze jestesmy. Maly sie przebudzil jak tylko do auta weszlismy i obserwuje swiatelka gadajac sobie ;-)
ide Was poczytac :-D

reklama
W sumie zle zaczelam dzisiaj wiec sie poprawiam Witam z kawa (ok 1 w nocy pilam)

Patrycjal a w ktorym miejscu Turcji bylas? Bo ja w Belek :-)

My Mikolaj tez zasypia na rekach glownie, w wozku na dworze i czasami w domu ale jakos woli na rekach hehhhh

co do wakacji to my w okolice Malborka do mojej mamy i siostr pojedziemy i pewnie w Stegnie wyladujemy. Mama prowadzi gospodarstwo agroturystyczne w domku na przeciwko ich domku wiec jakby ktoras byla zainteresowana podesle link na priva,
co do diet to tak jak kiedys pisalam najmlodsza na diecie bialkowej szybko z 40 na 36 wskoczyla bo po ostatnim dzieciaczku sporo przybrala, najgorsze ze faldek brzuszny nadal ma, za to srodkowa na orbitreku szybko zgubila po pierwszym a po kolejnym nic prawie nie jadla bo maly mial skaze bialkowa!

Do góry