reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Hej :)

U nas z rana pochmurno, ale teraz się wypogodziło :) byłam z Kubą na spacerku i w realu na małych zakupach ; nawet fajne są bodziaki po 7 zł :-)
Ja planowałam wrócić w październiku.. wykorzystać dwa dni 2012, cały 2013 i 15dni 2014 a tu moja dyrektorka nie jest chętna mi tego urlopu udzielić tylko od razu chce mnie w pracy :wściekła/y: ale znalazłam stronkę prawo pracy gdzie pisze, że pracodawca nie może się nie zgodzić i kobieta po macierzyńskim ma prawo wykorzystać zaległy urlop.. eh.. znowu będę musiała przejść z nią swoje :baffled:

Grinula, mój też tak krzyczy ! dzisiaj na zakupach mi tak krzyczał i się śmiał :-D oo do Zabrza to blisko Bytomia ;-) udanej podróży !

Madzialenak, nie przejmuj się tą małą ruchliwością ! ostatnio byłam u lekarza to mi mówiła, że jej syn siedzi ładnie a jak go położy na plecy to się nie rusza tylko leży :-)

reklama
witajcie,

spacer zaliczony było pochmurno ale później wyszło słońce.
Młody śpi to ja nas pakuje.
Grinula u nas podobnie mały już się nudzi podczas podróży i niestety czasami płacze.Spokojnej podróży Wam życzę :-)

mój synek również rozwinał swój repertuar i gaworzy że hej, śmiecznie czasami jest.Już powoli przekłuwa się jedynka u góry
Ewlinka co do zupki to ja na oko, zależy co mam w lodówce ;-)
Ja wracam we wrześniu do pracy, muszę podliczyć ile mam zaległego urlopu.

Basia jasne, że nie ma prawa Ci odmówić zaległego urlopu, łaski nie robi, co za kobieta :baffled:

Zajechalismy na 7 rano, ledwie zyje, taka zmeczona jestem...
bylo mglisto ale po poludniu wyszlo piekne slonce, wiec tlenienie dwa razy zaliczona!
zwazylam sie u siostry i jestem w szoku, od grudnia 4 kg mniej, teraz waze 57kg, jesli waga dalej bedzie tak leciec, chyba do lekarza sie wybiore...

heh i maz mi znowu cisnienie podniosl, ustalilismy ze mamy caly tydzien by podjac decyzje kiedy wracamy a on sam z corka ustalil kiedy mamy wracac :wściekła/y:

Aga, Grinula udanych podrozy :-)

Madziasek zazdraszczam ci tej wagi
Ja właśnie podjełam decyzje 11 kwietnia mam wizyte u dietetyczki:-) rzucenie palenia i ciąża zrobiły swoje i tez mi sie marzy 60kg:-)
Grinula Aga milego pobytu w gosciach
Mała już śpi a ja sobie pisze i gadam z M.;-)
Pozdrowionka dla Wszystkich

Witam wieczorową porą
Ewelinka -moja zupa też dużo jaśniejsza od tej kupczej, smakowo też się różni. A składniki to tak samo jak dziewczyny, na oko.
Wpadła mi dziś w ręce ulotka o grocie solnej, jest tam napisane m.in., ze przebywanie w niej 50 min. zastępuje 3-dniowy pobyt nad morzem. Korzystałyście może kiedyś z takich grot, może któraś doradzi, czy warto korzystać tak jak piszą.

Ja mam jak Madziasek 57kg a chciałabym mieć 53kg, tak się czułam najlepiej chyba choć to chyba troche za mało na mnie bo mam 168cm więc nie wiem czy nie zostanę przy tej wadze co mam teraz.

Madziasek a musisz robić jak oni postanowili? No chyba też masz "prawo głosu"? Co jakbś powiedziała, że się nie zgadzasz i koniec?

Aurelia ja korzystałam ale nie regularnie i nie przyniosło to żadnego efektu więc nie wiem czy to coś daje.

Witam!
Ja też mam 57 kg, ale jestem ok.10 cm niższa więc mam jeszcze sporo do zrzucenia.
U nas dziś piękne słońce od samego rana, spacer musi być długi.

reklama
U nas też dzisiaj słońce, teraz mały jest na spacerze, mamy dzisiaj imprezę także potem ze spacerów nici.

Do góry