reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Witam, wyszła nam z rana górna jedynka, tzn. Przebiła się lekko jeszcze nie cała.
Jeżeli chodzi o apetycik, to mój miał, dopóki zęby nie zaczęły mu doskwierać, teraz je mniej. madziasek jak to Miko je bułkę?
U nas termometr pokazuje już 19 stopni, więc dziś premiera cienkich rzeczy,
Miłego spacerowania!

reklama
Witajcie. Ją byłam ze starszą u lek rehab bo maleńkie skrzywienie kręgosłupa i pytałam jej się o mała i mam jej nie sadzac ma usiąść z czworakow przepraszam że tak tylko o sobie ale pisze z tel

Agulec dobrze że o tym piszesz, mój jak jest na kolana to się sam ciągnie do siedzenia więc sama nie wiem czy mogę go tak sadzać.
Dzieki dziewczyny za rady, hahaha rozbawiła mnie kobieta dzowniłam do jednego żłobka i czas oczekiwania to półtora roku takie są realia masakraaaaa i miej tu dzieci w Polsce

Madziasek dokładnie zapomniałam o tym, dajesz mu bułkę do jedzenia??
Odnośnie apetytu to mój mógłby jeść na okrągło, po prostu bez przerw, nie wiem czy ma tasiemca czy jak. Nawet ząbkowanie mu w tym nie przeszkadza.

taka j a ile twoj kubus wazy? bo u nas 8 kg jest i teraz je w nocy 2 razy z cyca, rano kaszke kolo 9 potem obiadek potem cyc jak warcam z pracy i popludniu deser i cyc a wieczorem kaszka z owocami

ja tez ubieram tak samo jak taka j, czasem spi z nami pod kaldra w samych bodach z dlugim rekawem, albo body z krotkim i cienkie spiszki, ja do spacerowki ubiore tak samo bo nasza ma taka oslonke z przodu, ubiore mu body z krotkim spioszki i takie cieple spodnie i bluze i czape

Ostatnia edycja:
Ewelinka ostatnio pare dni temu Kubuś ważył 8100 a je w sumie ok. 170g deserku, 180ml kaszki, 200ml obiadku i 500ml mleka - to na dobę, daję mu 6 posiłków na dobę.

Ugotowalam kalafiorowa z rybka i z zupkami ktore zrobilam wczoraj mam obiadkow dla malego na dwa tygodnie :-DMy, Taka j tak daje malemu kawalek a nawet polowe bulki do jedzenia. Ostatnio tez herbatniki szamie. Dzisiaj u znajomej nie dawal mi zjesc jablecznika ktory upiekla wiec musialam mu jabluszka z ciasta dawac, bardzo mu smakowalo.

Madziasek tak w państwowym jest 110 na liście rezerwowej a w drugim żłobku 230 :-D
Dzisiaj pierwszy spacerek w spacerówce zaliczony i super, mały zadowolony ma więcej miejsca może oglądać świat z wrażenia nie mógł zasnąć na spacerze :-D jestem zadowolona. Rozmawiałam teraz z moją siostra mała ma kolki przekichane są te początki, ale przybiera na wadzie ma 3 tyg i 4 kg.

reklama
Do góry