Hej
U nas pada deszcz także ze spaceru nici..
Aga, mój Kuba też jest teraz chyba przeżywa okres buntu ;P cały czas chciałby się tylko nosić, oglądać, a jak go kładę to tyłkiem skacze ze złości i wrzeszczy
wie, że u mnie i u męża za dużo nie wskóra, za to u babć i cioci to wie, że chwilę pomarudzi i biorą go na ręce więc już sobie ich rozpracował
U mnie niestety też brzuch dalej nieładny pomimo ćwiczeń.. na wadzę mam 1,5kg mniej ale niestety nie z brzucha.. pewnie znowu ręce i twarz.. potem mi mówią, że buzie mam strasznie chudą, że mam się nie odchudzać eh.. tylko, że ja się nie odchudzam a ćwiczę ! no ale co zrobić.. :-( może do czerwca coś się uda z tym brzuchem zrobić..
My, ja dałam kilka razy seler ale nie sama tylko był w słoiczku.. teraz tego unikam bo wolę nie drażnić żołądka mojego alergika.. , natki pietruszki też jeszcze nie dałam.
Madziasek, super, że to nic poważnego ! a może ten katarek to jakaś alergia ??
Dzięki za rady, dodam może trochę indyka do zupki bo cielęciny ani wołowiny nie możemy..
Kurczę, teraz dopiero się zorientowałam, że to zdjęcie po prawej to kobietka która niestety odeszła.. ale to życie jest niesprawiedliwe.. :-(