reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Witajcie
dawno mnie nie było ale podczytuje.
Kamu wspólczuje tej nerwówki ale nieraz tacy sa nieuczciwi pracodawcy mój szwagier tez jezdzi cięzarówką i kiedy pracował w Polsce wiecznie musiał sie uzerac i pracowac najlepiej za psi grosz i kilka lat temu zaczął jeżdzić w holenderskiej firmie peniążki oczywiscie wieksze ale w domu jest tylko tydzień w miesiącu:-(
Chorym zycze zdrówka.
Lenie wychodza dolne jedynki cięzki czas to dla nas mała mega maruda stany podgoraczkowe i oczywiscie noce płaczliwe daje jej jak juz jest bardzo marodna 1ml nurofenu. Byłam tydzien temu na szczepieni na pneumococi mała waży 9 kg ;-)No i jakis czas temu zaczeła dopiero się taczać z pleców na brzuszek i odwrotnie ja sie bardzo ciesze bo już się niepokoiłam a tu czytam że Małgosia już siada z raczków i Milenka stoi gratulacje :-)
Pampersy kupiła mi siostra wczoraj w Bydgoszczy paczke 4 i 5 tam gdzie mieszkam nie ma lidla i bym musiała jechać 30 km a pewnie bym nie dostala.

reklama
Kamu co za ... ciśnie mi się brzydkie słowo na usta z tego gościa, jak można kogoś tak wykiwać, od razu miał powiedzieć czego chce od męża to by problemu nie było. Mój mąż ma swoją działalność, kupił samochód i jest podwykonawcą i uciągnąć ma problem bo jak zarobisz głupie 100 zł to musisz oddać z tego jakieś 30-35% do samej skarbówki a potem jeszcze paliwo, firma ma swoje wymagania, ubezpieczenia, jak coś do auta trzeba to też i tak w kółko, ze złotówki zostanie ci z 10 groszy. Chory kraj. W innych krajach też są podatki ale w części mniejsze a jak są takie same lub wyższe to są inne stawki. Dramat!!

Grinula to Gosia już mówi?? Super, ja czekam i czekam na jakieś słowo ale nic. Też nie wiem jak one to robią ale boję się, że to za mało kobiet albo za dużo dzieci a podobno zgodnie z przepisami.

Hej dziewczyny !

W mojego Kubusia chyba diabeł wstąpił bo jest taki marudny i niedobry że szok.. :szok: sam nie wie czego chce i tyłkiem skacze ze złości :baffled: Dzisiaj nocka znowu nieciekawa + pobudka już o 6 rano i od razu z marudzeniem.. A mleko jak mu podaje to się kręci na wszystkie strony i taki jest niespokojny.. Nie wiem co mu odbiło.. Teraz zasnął to mam chwilę spokoju.. pewnie góra 20 minut :-p

Kamu, współczuję problemów.. tak to jest u nas w kraju.. brak słów ;/

Grinula, oj ściąga buty na potęgę.. skarpetki też.. chociaż teraz jak mu już ubieram takie wyższe trampki to jest lepiej, nie wścieka się tak jak na zimówki ale i tak przed wyjściem z dwa/trzy razy je zdejmie ..:-p

Mój miał taki etap "mówienia" a teraz znowu ucichł.. wrzucę wam na fb jak 2 tygodnie temu do mnie gadal :-D

Basia a skoro nie chce jeść to nie idą ząbki albo nie ma czegoś na języczku podrażnionego co by go bolało?

Taka j., wątpię bo soczki wciąga z butki ładnie i nawet się nie skrzywi.. a jak widzi, że idę z mlekiem to zaraz na brzuch się obraca i jakby umiał to by przede mną uciekł :baffled:

Kamu - współczuję, życzę Twojemu mężowi, aby jak najszybciej znalazł nową, lepszą pracę
My - to Twój zawsze tak ładnie zjada zupę, cz tylko ta mu tak smakowała? U mnie zjada tylko mały słoik i to na raty.
A u nas u starszej rano znów czopek w użyciu, 38.4 i jeszcze termometr rtęciowy się zepsuł, został m bezdotykowy bubel.

taka j. gada tylko tatata i dadada to takie nieswiadome polaczenia, ale my sie smiejemy, ze nas wola:-D

Aurelia nie martw sie o zupy, moja tez zjada maly sloik, a czesto nawet 3/4 ...

Agulec gratki przekrecania, jak juz zalapala, to zaraz zalapie reszte:-)

reklama
A powiedzcie mi Was skierował pediatra na rehabilitację czy same coś zauważyłyście?

Do góry