reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

hejka kolezanki :)
my wczoraj wrocilismy od rodzinki, ale nie mialam chwili, by wejsc.... Gosia sie rozchorowala, starszy jej wirusa sprzedal, a ona biedna sobie nie poradzila i dzis juz jej w oskrzelach furczalo...no i goraczka do tego, katar, niespanie w nocy - pelny pakiecik, a i zapomnialam, ze kolejne zeby wychodza... nie spie od kilku nocek (znaczy przerywam spanie na lulanie i uspokajanie Gosi - Taka J szacun dla Ciebie za te Twoje nocki) i do tego mnie tez cos bierze, gardlo juz mnie boli i muli w zatokach...wrr...,
i do tego popsul nam sie termometr i nawet nie wiem, ile Gosia ma goraczki, no ale zamowilam juz.

Nadrobilam ale szczerze nie wiem co komu.

usmialam sie tylko z pif paf nowej zabaweczki Kajtusia za stowke:-D

Taka j- dobrze, ze kuba wykaslal ta folijke...swoja droga moja tez sie lubi bawic takimi dziwnymi rzeczami.

zdrowka dla Was!!
ide lulu...

reklama
Witam się tym razem ja z kawką.
taka j jak Ty to robisz, że żyjesz po takich nockach, u nas trwa to dopiero kilka dni, a ja już ledwo żywa jestem. Zębiska dalej nie ma, ale już białe dziąsełko jest, więc niebawem będzie parka.
grinulla
zdrówka dla Gosi i dla Ciebie.
Miłych spacerów !

Witam :-)

juz po kawusi, wstalismy standardowo o 5.30!
maly marudny, dwa razy sie budzil w nocy a wczoraj tylko u mnie na rekach sie uspakajal, u meza marudzil!

My dzisiaj bylas pierwsza!!!

Grinula zdrowka dla malej!!!

milego dnia!

witam przy kawce, nocka w calosci przespana... albo nie pamietam:confused2: teraz mloda spi, ale od rana cherla i z nosa cieknie i taka zmieniona w oczach, widac, ze chora...

a ja zapodam sobie lekarzy. moglabym sprzatac, gotowac, ale dzis nigdzie nie wychodze, wiec zdaze to ogarnac przez caly dzien...

i zapomnialam sie pochwalic: Gosia w weekend zalapala siadania z raczkow :)

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny!
Zdrówka dla Gosi i Ciebie Grinula.
U nas wirus w pełni u starszej, nie wiem czy Bartek jest po czy przed. W ubiegłym tygodniu trochę chorował i nie wiem czy juz to przechorował czy dopiero wszystko przed nami.
Gratki dla Gosi, może jakieś zdjęcie wstawicie?

Grinula o matko jak sie wszystko poskładało, dużo zdrowia dla Was wszystkich! No własnie dzieci zwykle wolą nie zabawki tylko jakies dziwne rzeczy. Uwielbiał moją komórke wic mu kupilam zabawkowa to ja olewa :)

My dalej ten zabek nie wyszedł? Oby juz teraz szybko poszło. Ja juz przywykłam do takiego trybu, czasami mam takie chwile, ze rady nie daje ale z reguly jest ok.

Aurelia zdrówka!!

grinula.
gratulacje dla Gosi!!!
taka j.
zęba dalej nie ma, noce przerypane.
Z okazji nieprzespanych nocy mały w dzień pada, śpi już drugi raz, a obiadek czeka, dzisiaj dzień drugi buraczkowej. Jak wstanie to obiadek i spacer.
A pytanko: jak teraz ubieranie dzieci, jak jest powyżej 10 stopni? Mój ma ( na spacerze) body z długim na to koszulka z krótkim, rajstopki, cienkie spodenki i na to zakładam welurowy kombinezon ( welur i podszewka, raczej cienki) , no i czapka, ale już nie taka zimowa. W śpiwór nie pakuje , tylko kocykiem przykrywam. A jaki zestaw u Was?

i Jak tam dziewczyny?? My wczoraj pampersy kupiliśmy 2 paczki 4 i jedna 5. A babka przed nami kupowała 6 paczek 5 :O dużo jeszcze tych paczek bylo w sklepie. Jakby co to zapraszam do opola. U nas jest zapas :p

reklama
zabila u nas nie bylo juz czworek :/ byly ze 4 pudla 3ek i kilka piatek, ale nie kupowalam piatek, nie mam gdzie tego magazynowac ;)
my konczymy trojki i przechodzimy na czworeczki :)

My ja podobnie jak Ty, tylko zamiast kombinezonu kurtke klade taka hmm..przejsciowa, czapa ciensza niz w zimie. Do przykrycia na nozki polarowy spiworek.

Do góry