reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Basia ja też całego programu z Chodakowską nie będę robić, a brzuszki z Mel B już kiedyś robiłam więc też do nich wrócę :-D
ważne że coś robimy, musimy się wspierać heheh ;-)

reklama
dziewczyny, pomocy..

mój maluszek nie robi kupki już 3 dzień! dla nas to bardzo dużo, bo przed wprowadzaniem pokarmow stalych robil kilka na dzien...ostatnio podalam mu sloik z indykiem, wszamal polowe i od tamtej pory zero...

co podac, jak mam mu pomoc?:-:)-:)-:)-:)-(

hejka..
dziekuje za wszystkie odpowiedzi co do spania ;* myslalam, ze moja malo spi, ale widze, ze podobnie...

Aga no siedzi- posadzona, ale malo ja sadzam, a w tym nowym foteliku jest w pozycji pollezacej cos jak w lezaczku, on ma regulowane pozycje i kanapa auta tez ma nachylenie, co daje wlasnie taka pozycje... nie woze jej jeszcze w pozycji siedzacej.

A mi tam sie podoba spacerowka, wrecz ja uwielbiam, juz bym nie wrocila do poprzedniego na pompowanych kolach...ale moze kwestia wozka:-)

Milia sliwki daj !! sprobuj wysadzic mala na sedes czy nocnik tak jak sie male dzieci wysadza w parku, pouciskasz ja troche po jelitkach, moze zrobi..

Milia tak jak pisze Grinula daj sliwki albo jablka. Ja w ciagu dnia podake owoce i dodatkowo bobofruty a i tak kupa nie jest pierwszej miekkosci flehhh ;-)

Witam dosc poznawo jak na mnie ;-)

kawka zaliczona ok 6 rano, jakas oklapla jestem, wczoraj wieczorem katar mnie dopadl a rano gardlo bolalo...

Grinula gratki zabka :-D

Miliaaa ja codziennie daje jablko albo dwa! Kupki mamy codziennie nawet dwie sie zdarza, a jesli maly nie zrobi po pierwszej drzemce to przy zmianie pieluszki posmeram go mokrym platkiem kosmetycznym i pomagam przy kupczeniu podkurczajac mu nozki do brzuszka. Czopki tez pomagaja.

dzisiaj idziemy do znajomej na faworki i paczusie mniem mniem

milego dnia!!!

reklama
Dzieki za smoczki dziewczyny!
my uzywalismy NUK ale tylko na poczatku a teraz juz jest za maly

Basiu czy smoczek Lovi to smoczek z canpola?
bo mam Lovi niekapek i cos mi swita ze to canpol :eek:

Do góry