reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Witam,
juz po kawce, nocka z 3 pobudkami... Wrrrrrr

Ewelinka tez sie zastanawiam nad smoczkiem, a jaki macie?

Grinula rozbawilas mnie ta deska i zelazkiem :-D

milego dnia!!!

reklama
hejka, u nas pobudka standardowo o 7, dom wstaje (tj maz i syn) to juz nikt nie pospi;-)

Ile razy w dzien spia Wasze dzieciaczki?? moja 3 razy (ok 9, 12 i 16) ale stwierdzam, ze po poludniu trzeba wyeliminowac ta drzemke, bo wieczorem nie chce spac, tylko by urzedowala do pozna...

kawkaa :)

Grinula mój synek ma 3 drzemki w ciągu dnia tj:
ok. 10:30-11:30,
ok. 13 na spacerze i
ok. 17-18.
Zasypia na noc późno bo o między 21:30 a 22:30.
Dzisiaj zaburzył rytm dnia bo drzemkę ma już od 8:50 a wstał o 7:30.

madziasek taki zwylky okragly z canpolu, wypasionych z tommie tippie nie chcial

ginula u nas sa 2 dlugie drzemki albo czasem 3 krotkie, jak wyjdzie ale nie da sie nie spac popoludniu bo zasypia mi na ramieniu, jak ma krotka drzemke po 15 to czasem kolo 18 jeszcze na chwile zaspi i kolo 21 idzie spac, a wstajemy o 8 9oczywiscie jest 2-3 pobudki na cyca w nocy)

Hejka,

U nas dzień w domu, jest brzydko mgła i zimno. Mały się wścieka przez te zęby okropnie,wszystko go denerwuje i piszczy cały czas ;/ Jeszcze mąż od wczoraj w domu bo ma jelitówkę dzisiaj już troche lepiej,mam nadzieję że mały tego nie chwyci i ja przy okazji
Madzialenek dzięki za linki, wczoraj zaczełam ćwiczyć i dziś mega zakwasy nie wytrwałam do końca, ćwiczę z yt.

ja używam smoczka z firmy bibi są bardzo fajne dostępne w aptekach Bibi, smoczek uspokajający (6-12 m) Mama Pastel, 1 szt - Portal Dbam o Zdrowie

u nas są trzy drzemki, ok 8-9 póżniej na spacerze 12-13 i popołudniu 16-17, przez zęby mały jest marudny i więcej śpi.

Grinula Twoja mała już siedzi? mój jeździ w gondoli przystosowanej do jazdy w samochodzie z firmy jane ale mały juz z niej wyrasta i kupiłam fotelik od 9-18 kg ale mój waży ok 8 kg i jeszcze nie siedzi nawet o tym nie myśli i nie wiem czy mogę go tak przewoźić ?

Grinula u nas tez 3 drzemki ;-)
od kiedy sie budzi o 5 lub 5.30 to pada ok 8smej, potem miedzy 11 a 12 tlenienie i 14-15 ostatnia drzemka przed wieczorem!

Aga trzymam kciuki :-)
U nas tylko mnie kiedys dopadla!

Witajcie dziewczyny, nie pisze nic od dwóch tygodni, bo jestem u rodziców, nie mam na nic czasu, ale podczytuję. Chciałam tylko Was pozdrowić. Wiosna idzie!!!

Grinula u nas tez jakos trzy drzemki, z tym, ze króciutkie. 15 min. Czaaaasem tylko jej się cos przestawi, ze godzinke pospi.
Szkoda im juz spać. Tyle ciekawych rzeczy się dzieje na tym świecie. ..

W końcu i ja się witam!!!

Mam chłopa w domu i nic zrobić nie można... niech wraca już do pracy
Od dwóch dni wozimy się w spacerówce przyznam że w gondoli było lepiej i wygodniej a może to tylko kwestia czasu???
Grinula u nas drzemki są 3 ok10,14na spacerze i ok 17 właśnie śpi więc zasiadłam do pisania

reklama
Witam Kochane Mamusie :-)

Ja jeszcze nie zaczęłam ćwiczyć intensywnie ale za to umyłam dzisiaj wszystkie okna i padam :-D
My od początku używamy smoczków LOVI ale teraz kupiłam AVENT ortodontyczny :-)
A drzemki mamy o 9.00 / 12.00 i 16.30 lub 17.00 .. na tym koniec.. spać chodzi o 20/ 20 :30

Ja się wyłamuję i nie będę ćwiczyć z Chodakowską, a z MEL B ! :tak: Nie będę się oszukiwać bo nie wykonam całego programu, a tak wybrałam sobie ćwiczenia na brzuch + 2 razy w tygodniu cardio :-) rozgrzewka i rozciąganie trwają po 5 min, a same ćwiczenia na brzuch 10min :-)

Do góry