reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

madziasek zgadzam sie z tym ze jakby zapytal czy moze isc to ok, moj maz wychodzi z kolegami ale zawsze czeka az zmaly jest wykapany i idzie spac i mnie pyta, nie mam nic przeciwko tylko ja tez bym czasem chciala gdzies wyjsc, tylko tak naprawde nie ma z kim bo kolezanki sie porozjezdzaly albo tez maja male dzieci

reklama
ewelinka, mój też krzyczy, piszczy, szczypie i wyrywa mi włosy:-D
A dziś jeszcze coś go naszło i non stop się przekręca na macie - z brzucha na plecy i z pleców na brzuch:tak:Śmieszne to, bo on na brzuchu nie lubi:-)

No i chyba zaczyna mu się katar:( Ściągamy gile z nosa, bo furczy mu tam coś ciągle:-(Zaraz zrobię mu inhalacje z wody z solą.. Co tam jeszcze skutecznego polecacie?

Zuzia tez poluje na włosy. Jak sie wczepi to okrzyki sa indianskie:-)
Probuje namierzac tez lyzeczke w czasie karmienia. Jak jej sie uda, zupke mam na meblach w kuchni;-)
Wsadza tez palec do buzi w czasie karmienia, a pozniej oglada go z ciekawoscia i sprawdza co ma w buzi.

Witajcie,

Musze się pochwalić Tymciowi wychodzi drugi ząbek :-D
ewelinka mój też nie chce butli a probuję go nauczyć pić wode, od jutra zaczynamy nauke picia w niekapku,może się uda.
Mój też piszczy, gaworzy jak tralalala i oczywiście uwielbia ciągnąć mnie za włosy :-D
Madziasek i jak sytuacja z mężem? mam nadzieję że wszystko oki, tak jak dziewczyny piszą trochę nie fajnie się zachował.
Ciekawe co u taka j hmm

Kulka zdrówka dla Wojtusia

madzialenek też mam plan zakupić plyte chodakowskiej bo masaka za 3 miechy chcemy gdzieś na wczasy wylecieć to jakoś trzeba się prezentować;) jaką kupiłaś skalpel, killer?

hej ho..
tez nie mam czasu odpisac, a czasem nawet poczytac..
Ewelinka moja zalapala niekapek niemalze od razu, czasem tylko cmoka glosno jak z niego pije :) a pije tylko wode i jej smakuje :)

A na moje wlosy tez panna poluje, nie dosc, ze mam ich malo, to jeszcze mi wyrywa :)
Poki co -piszczy malo, wiecej gada "tatatatata dadadadadad blablablabla" to jej ulubione zbitki :) no i pluje przeokropnie ... a i szczypie tez:-)

Dzis rozlozylismy krzeselko do karmienia, jaka dumna w nim siedziala:-) zobaczymy jak nam bedzie sluzylo.. przy synku mialam takie drewniane dwuczesciowe, ale doslownie rozlecialo sie w drobny mak... teraz mam plastikowe ;-)
I dzis zmienilismy fotelik w aucie, bo ze starego juz glowa wystawala i nogi:happy:

Witam z kawka :-D
pobudka o 5!!!
co do piszczenia to zdarza sie to od czasu do czasu, chyba juz nawet przechodzi, ale szczypanie i wyrywanie wlosow jest codziennie, tak wiec ze mimo wlosy zwiazane to maly skubaniec zawsze reke gdzies wsadzi i ciagnie a i grzywke tez atakuje ;-)
gdy maz w weekend w domku to maly jakos inaczej sie zachowuje, nie chce spac, buntuje sie... Musialam w sobote i niedziele na dworze go usypiac za kazdym razem jak byl spiacy, dobrze ze pogoda byla fajna!

Grinula u nas narazie nogi tylko wystaja z fotelika!

Kulka zdrowka dla malego :-)

Aga gratki kolejnego zabka!!!
dzieki, sytuacja z mezem sie poprawila ale co sobote mam tak samo, maz wychodzi wieczorem a ja sama jak palec siedze...
cale szczescie ze w tygodniu do znajomej (mamy 10miesiecznego )eona) chodze na kawke bo zgupialabym. doszlam do wniosku ze mezowi odbija jak przywozi swoja corke a jak juz jej nie ma to jest normalny.... Heh

Madzialenak, Aga trzymam kciuki za efekty w cwiczeniach!

reklama
Cześć dziewczyny !

Podczytuje was ale wczoraj nie miałam siły odpisać.. rozbolała mnie głowa.. a dziś obudziłam się cała połamana.. bolą mnie plecy i szyja ehh.. chyba źle spałam.. Zresztą u nas ze spaniem dalej tak samo.. nie wiem o co chodzi.. Kubuś miał 3 miesiące to przesypiał całe noce, a teraz to koszmar..

Mój łobuz też piszczy i szczypie wszystkich ! nie da się do niego nachylić bo zaraz ręce wyciąga do szczypania i szarpania za włosy ! a robi to z taką siłą, że obłęd !

Aga, gratuluje ząbka !! a u mojego jeszcze nic..

Madziasek, Kubuś też jest inny jak mąż jest w domu.. w sobotę to chyba pobił wszelkie rekordy.. nawet po spaniu od razu marudził :baffled:
A te pobudki o 5 to Mikołaj później jeszcze śpi czy to jest jego pora wstawania?? bo u nas 4-5 jest mleko ale potem jeszcze śpimy do 7/7:30

Grinula, fajnie, że już krzesełko rozłożyliście :) My musimy jeszcze poczekać bo Kubuś nie siedzi stabilnie tylko się chwieje na wszystkie strony

Do góry