reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

reklama
ja mojego lorda już sadzam, jak sam się rwie to nie będę go blokować. oczywiście nie na długo, ale jak ja siedze to miedzy nogami go trzymam, delikatnie podpieram i cos sobie na stole robimy:tak: ale żeby sam to jeszcze nie...;-)

my tez dziś na spacerku byliśmy, słoneczko swiecilo, ale u nas wialo, wiec nie chodziliśmy długo, ale dziadkom zrobiliśmy niespodzianke. a ja miałam chwile odpoczynku.

co Chodakowskiej, to probowalam kiedyś, bo koleznka ma skalpel. przeszla przez niego i wygląda na prawde imponująco! także 3mam kciuki madzialenak! :tak:
ja to mam problem odwrotny, baaaardzo chce przytyć... malutki wyciąga ze mnie wszystko co zjadam i po ciąży nie dość, ze zrzucilam od razu zbędne kg to dodatkowo gubie je caly czas...przy wzroście 175 waze tylko 56-57kg.... maz się drze na mnie, bo mowi, ze w filmach o oswiecimiu mogę grac bez charakteryzacji...także wiecie, i tak zle i tak niedobrze:confused2:

u mnie nadal PITu brak:wściekła/y:

Dziewczyny a jak u was z ciemieniuchą? Ja dzis znowu zauwazylam ze cos wyszlo. Kurcze to juz chyba za dlugo. czego uzywacie? Ja mialam ziajke ale chyba trzeba bedzie coś innego spróbować. U mojego łysolka to bardzo widać wrrrrrr

Miliaa dzięki. Jeny rzeczywiście mało ważysz chudzielcu :szok:

Patrycjal ja wyleczyłam ciemieniuchę emolium do suchej skóry głowy, smarowałam nim codziennie i zdrapywałam delikatnie pod kątem paznokciem i później wyczesywałam. Mój synek miał naprawdę mocną ciemieniuchę.

Patrycja ja wlasnie wczoraj mialam akcje z ciemieniucha u mojej, bo znow sie zaczelo pojawiac.. ja mam z emolium zel na ciemieniuche.. ale wczoraj wyczesalam wsjo i mam nadzieje, ze juz nie wroci..

Dzis jak wyszlam z domu o 11 tak wrocilam o 19 :-) na spacerku spotkalam kolezanke taka od serca i mnie zaprosila na spontaniczna kawke, bo ostatnio mamy malo czasu dla siebie, no to posiedzialam do 15, potem odebralysmy naszych synkow z przedszkola i na plac zabaw, a pozniej do drugiej kumpeli sie wbilysmy i tak do wieczora... Nasze starsze dzieci chodza razem do grupy przedszkolnej, wiec sie fajnie bawili

Hej !
My też byliśmy dzisiaj na spacerku, a teraz siedzę sobie u mamy :)

Co do ciemieniuchy, to Kubuś niestety miał, a teraz ma strasznie suchą skórę głowy.. nie jest to ciemieniucha bo nie da się wyczesać.. ja smaruję pół godziny przed kąpielą parafiną, a później myjemy szamponem nawilżającym z emolium i tak co 3dni bo po 3 dniach znowu głowa sucha..

Dziewczyny gratuluje ząbków ! u Kubusia jeszcze pustko..

u nas ciemieniuchy nie bylo, od poczatku malemu mylam szamponem glowe i wyczesywalam wloski na wszystkie strony porzadnie i sie nic nie pojawilo, na szkole rodzenia mowili tez zeby nie smarowac oliwka wiec nie smarowalam,

reklama
Basia spicie dzis u mamy?

Milia u mnie tez pitu brak, a by sie juz przydal... no jeszcze przyszly tydzien tylko.

Ja poprasowalam porcje ciuszkow, tak sobie obejrzalam, ze juz nie sa takie mini jak na poczatku.

Wybieramy sie cala rodzinke na basen... tzn na razie mysle nad tym, ale procz meza musze kogos wziac do pomocy przy Gosi, glownie w szatniach... u nas w miescie taki stary basen, ze szatnie osobno, a samej na przewijaku jej nie zostawie, zeby sama sie ogarnac..

Do góry