reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

reklama
Ech..dziewczyny ...musze się Wam wyżalić...nie mam komu innemu...jest mi wstyd powiedziec to siostrze czy rodzicom:(...
Mój mąż kilka razy nadruszył moje zaufanie...
wczoraj w nocy zostawil telefon w lazience...i cos mnie tknelo przeczytac jego smsy...
W tamtym tyg byl na szkoleniu i z kolezanka z pracy smsował..
ona pytala kiedy wraca ze skzolenia..a on...
"Zostaje to piatku i ciesze się z tego bo odpoczne od żony"
na co ona"hahahah"

Jest mi okropnie przykro...spytalam się go czy odpoczal ode mnie ...czy wystarczylo mu do piatku..bo pewnie na caly weekend nie mozna bylo zostac...
Nie mam ochoty z nim rozmawiac.
Nie uslyszlam nawet slowa przepraszam...nic...
Moja cierpliwosc powoli sie konczy...
Jest mi strasznie dziwnie...
distal w nagrode wycieczke do spa...ja na pewno z nim nie pojade...niech jedzie z kolezanka albo kims innym...urazil mnie bardzo.
Ja nie znam nawet tej jego kolezanki....

Kamu gratki zabkow!

Basia gratki 5 miesiecy!!!

Rampampam jesli malemu nie starcza zjedzony obiadek czy kaszka podaje mu albo chrupki kukurydziane albo daje cycka. Staram sie jednak podawac wode do picia w czasie posilkow by maly byl najedzony taka iloscia jaka mu podaje :-D

Maciejkaa super ze sie odezwalas i ze wszystko z Wami ok!

Madzialenak koniecznie daj znac po wizycie! trzymam kciuki!

All me wspolczuje i ciesze sie ze sie wyzalilas. Rozumiem Ciebie bardzo dobrze, kiedys przerabialam podobna sytuacje i sie rozwiodlam...
heh tez chodzil do lazienki z telefonem...

Ostatnia edycja:
HEJ DZIEWCZYNY

chyba czesciej msze wyjezdzac na studia na 2 dni bo piotrus obudzil sie tylko raz w nocy :-), wieczorem dostal kaszke i to go chyba przetrzymalo dluzej
u nas z zasypianiem jest super ale musi byc najedzony, dzisiaj po 21 polozylam go do lozeczka i sam zaspal
mojemu smakuje najbardziej zupka jarzynowa ale narazie zjada 1/3 sloiczka i jest pry tym caly brudny a gluten wprowadzamy jak skonczy 5 miesiac bo dzieci piersiowe maja chyba miec miedzy 5 a 6 miesiacem wprowadzany
taka j wspolczuje tego nie wyspania, moj na herbatce to by w ogole nie spal, za nic w swiecie nie chce tego pic
all me wspolczuje tej sytuacji z mezem, moze sprobuj jakos z nim porozmawiac? ja jestem dopiero rok po slubie wiec doswiadczenia nie mam ale najwazniejsze zeby mowic sobie jak nam cos nie odpowiada, ja zrobilm sie strasznie wredna czasem odkad siedze w domu i wspolczuje m ale na szczescie wracam do pracy za 7 tyg to moze bedzie lepiej
madzialenak a te normy byly takie jak dla dzieci?? moze dla ddzieci sa inne? moj mial morfologie ale nic nie dbiegalo od napisanych tam norm
kamu super ze tak bez problemu zabki wyszly, tez tak chce, u nas narazie nic sie nie dzieje

ewuncia taka j. zycze Wam zebyscie jak najszybciej pospaly troszke dluzej, u nas jako takich problemow ze spaniem nie ma chociaz w nocy na karmienie sie budzi. ja sie z Wami porownywac nie bede bo Wy weteranki jestescie ale sama tez spie o wiele mniej niz kiedys i sama sie sobie dziwie ze daje rade.

madzialenak daj znac po wizycie co oznaczaja te podwyzszone wskazniki, mam nadzieje ze to nic powaznego :tak:

All me wspolczuje Ci strasznie :-( moze pogadajcie z mezem co takiego strasznego robisz ze musial od Ciebie odpoczywac... ajjj niefajnie

Madziasek podajesz juz chrupki? ja tez chcialam ale sie troche boje ze sie nimi zachłyśnie albo cos... Moj jak narazie nie zjada calego sloiczka ale jak zacznie to chcialabym zeby mu to zastepowalo jeden posilek mleczny i chyba tez zaczne go dopajac woda albo herbatka zeby nie byl glodny

Madzialenak nie denerwuj się jeszcze, do dzieci czesto to jest inaczej niz tam pisze, ja nie pamietam jakie wyniki mial Kubus ale tez tam cos na plus cos na minus było a lekarka powiedziala, że wszystko jest w porzadku.

All-me przykro mi, przypuszczam, ze jest Ci zle, moze olej go na chwile, badz chlodna, pokaz, że bez niego super sobie radzisz i nie jest Ci potrzebny, wiesz, taki strzał w gębe, żeby dostał. Faceci czasami tak pogrywają bo im się wydaje, że są ostatnią deską ratunku dla swojej żony a to nieprawda!

Rampampam na pewno tez jest Ci ciezko z tym spaniem, mało która matka ma taki lajt, że sobie śpi przez całą noc, za pare lat to się już na pewno skończy ;) Ja planuję na lato robić pokój dla Kubusia i chyba "przestanę" słyszeć jak woła :D Nie no, żartuję, mam nadzieję, że się uspokoi do tego czasu. Też Ci życzę snu.

Hej

All-me ja bym zrobila tak jak radza dziewczyny, olej go na jakis czas i zobaczysz jak szybko przyleci z podkulonym ogonem. w kazdym zwiazku sa lepsze dni i gorsze. ja tez przerabialam to co Ty, ale umielismy razem jakos sie z tego pozbierac, z czego "powstala" Milena:-D:-D, ale zawsze jakis bol pozostanie i sie o tym pamieta cale zycie. Głowa do gory, bedzie dobrze!:tak::tak:

madzialenak, wyniki czesto u maluszkow sa rozbiezne, Milena tez miala te plytki krwi podwyzszone, lekarz powiedzial, ze niec sie nie dzieje

rampampam, ja tez juz chrupki daje od jakiegos czasu, na poczatku tez sie balam, ale sama jej trzymalam i ona lizala, chrupki sie rozpuszczaja, wiec sie nie zadlawi, teraz juz sama trzyma i wcina, bardzo jej smakuja

reklama
Do góry