reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

reklama
Cześć , muszę się pochwalić,że Lenie wyszły właśnie dwa dolne ząbki:-)
Ja na dzień babci zamawiam kalendarz na którym będzie Lena, Maks i Ala mojej siostry. Chciałam zrobić taką płytę ze zdjęciami i podkładem muzycznym ,ale nie wiem czy mi się to uda.
A moja siostra kupiła taką potrójną ramkę na zdjęcia i tam damy zdjęcia dzieciaków.

Szybko, mojej siostry córka jest pół roku starsza a też ma tylko 2 ząbki, Lena już ją dogoniła , ale starszemu synkowi wyszły jeszcze wcześniej niż lenie, miał 4 mies i tydzień

Witam Dziewczyny :-)

Kamu
gratulacje pierwszych zębolów;-)'

Jagoda Twoja Milka zaraz będzie miała 6 m-cy, jeny ale ten czas leci :tak:

Takaj ja cały czas podziwiam Cię, że dajesz radę tak funkcjonować.

U nas wszystko w porządku, testujemy nowe smaki. Na razie brokuł zdecydowanie nie smakował:no:
Sebek już śpi 3 godzinę z rzędu :szok:, raz w ciągu dnia musi mieć drzemkę 2-3 godzin. Noce nadal na szczęście przesypia całe.

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
Kamu gratuluję ząbków.

Madzialenak no cóż, w końcu nam też nie wszystko smakuje to i dzieci mają swoje "smaki" :) U nas kalafior był na "nie" :)

reklama
Kupciusia ja na zaparcia podawałam syrop lactulosum, dawałam 3ml na dzien i kupa byla codziennie.

kamu gratuluje ząbków, u nas to chyba ich dluugo nie będzie bo nic nie wskazuje żeby coś sie w tych dziąsełkach działo, a u Lenki były jakieś objawy? czy tak nagle wyszły?

a co do prezentow na dzien babci i dziadka to jeszcze nie myslalam nad tym ale pewnie skonczy sie na zdjeciu w ramce :-)

Do góry