reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

czesć
kamu zazdroszcze ci tych wyjśc też mi się marzy jakiś taki wypad...
Ja lene zostawiłam raz na cały dzień z mężem jeść nie chciała w ciągu 17 godzin zjadla tylko 2 butelki mleka. Zabieram ją ze sobą jak moge a jak nie to staram się ją zostawiać z m.
I dlatego myslę o zakupie jakiejs dobrej parasolki tylko nie wiem co wybrać zastanawiam się nad peg perego pliko 3 najlepiej aby siedzisko bylo przekładane w obu kierunkach lub bebe confort loola up. szperam czytam i oby dwa wózki maja zalety i wady , a może wy macie jakies sprawdzone modele i możecie cos polecic

reklama
Agaulec pliko p3 ciezkawo sie "podbija" np przy wchodzeniu na kraweznik..moja kumpela go ma, duzo sie go naprowadzilam w zeszle lato.

hej tak w ogole :)

Maciejka szukalam tych talerzykow, bo w sali zabaw 2 zl za jeden talerzyk sobie licza, a ja nie lubie przeplacac. Znalazlam w tesco w koncu :)

Moj synek sobie wybral na prezent urodzinowy posciel z fc barcelona:-) z fabregasem hehe

Dzis mielismy gosci, kolezanka przyszla z synkiem, co z moim do grupy do przedszkola chodzi i corcia roczna... maly kosmos w domu mialam, ale do ogarniecia... i Gosia w tym kosmosie nawet zdolala usnac hehe

Grinula gratulacje 4 miesiecy!

Kamu no to teraz czeka Was urządzanie i będzie pięknie!

hej.

pogoda okropna a ja targalam do mamy wozek w moim malutkim auciem a nawet nie wyjde:no::no:

wczoraj zaliczylismy wyjazd do chrzestnego i zakupy w mieście i nawet grzeczna byla:)) Obkupiłam Milkę w różne słoiczki i dzisiaj jakis deserek jej dam:-)

czy Wasze dzieciaczki przekrecaja się na boki lub na brzuch? bo ja na ostatnim szczepieniu sie troche wystraszylam jak lekarz sie zapytal czy sie przekreca a ona nie, a wczoraj polozylam la na lozku i pieknie sie na boczek przekrecila:-) kazdego dnia robi jakies postepy:tak:

Grinula gratki dla Małgoni:-)

agaulec ja nad parasolka jeszze nie myslalam, ale chyba trzeba bedzie kupic, bo spacerowka od wozka jest strasznie ciezka

Kamu jakie ciacho robilas?? pochwal się mebelkami:-)

Partycjal ile Twoj maluszek ma? Dodaj suwaczek:tak:

Jak bedziecie dawaly pierwsze marchewki to sie nie zrazajcie jak maluszek nie bedzie chcial jesc, u nas dpiero po dobrym tygodniu Mila zalapala ze jezykiem trzeba do tylu a nie do przodu zgarniac i wczoraj juz super jadla:-)

Miłego dnia:-)

Cześć u nas pogoda całkiem , całkiem, ale chyba nie wyjdziemy, bo Lenka kaszle od czasu do czasu i ma katar, także dziś "katarek" poszedł w ruch. Wychodzicie z maluszkami jak mają katar.
Lenka się przekręca na bok, ale jeszcze ma czas w sumie dopiero 3 miesiące ma.
Pochwalę się mebelkami, tylko muszę zdjęcie zrobić :-)

Moja ma taki dziwny katar bo niby jej coś tam jeździ i ma od tego odruch wymiotny ale nic z nosa nie leci .. też mam opory czy wychodzić ale wczoraj wyszliśmy jednak :) dziś mocno wieje więc raczej odpada spacer.
A co do przekrecania to umie na boki i z brzuszka na plecki :)

Cześć dziewczyny!
My znowu w domu siedzimy bo wieje okrutnie. Na wakacje nigdzie nie jadę, bo pewnie wróciłabym po nich jeszcze bardziej zmęczona. Na tym etapie w ogóle sobie tego nie wyobrażam: ja, dwoje maluchów i mąż, który najczęściej ma dwie lewe ręce do tych maluchów. Odpuszczę sobie jeszcze kilka lat.

Czesc,

zdrowka dla zakatarzonych szkrabow!!!

Grinula gratki 4 mcy!

Jagoda w tym tyg pytalam czy juz sie jakis maluch przekreca na boczki.... Tak wiec u mnie sie przekreca :-D
a czy dajesz jabluszko Milce codziennie i co z kupka?

Maciejka wow to szybciutko sie nauczyla przekrecac!

reklama
Moja Zuwa juz też sie przewraca, ale pod warunkiem, , że poloze obok jakies zabawki. Chce je dosięgnąć i sie kręci. Ale samemu leniuchowi to sie nie chce. A na brzuch jeszcze nie potrafi.

Do góry