reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Aurelia ja niecierpię śniegu od kiedy jezdze autem i musze gdzies zaparkowac, w lato jest mało miejsca a w zime to graniczy z cudem na miescie postawic auto.

Czy da sie pod odkurzacz podlaczyc jakos fryde? Bo moze da sie i niepotrzebnie bym kupowala ten katarek?
E juz widze, ze nie bo katarek chyba jakos kontroluje ten ciag z odkurzacza, za pół godziny jade na miasto i nie wiem, boje sie to kupic a raczej tym robic :)

Ostatnia edycja:
reklama
No co wy dziewczyny, czego tu się bać, trzeba tylko na minimalny ciąg ustawić odkurzacz, Fridą nigdy się tak dobrze i szybko nie wyciągnie, katarkiem raz dwa i zrobione ( a jaka ulga dla dziecka)

moj maly zostaje bez problemu na caly dzien z mama i mezem i w ogole nie teskni za mama, chyba jeszcze nie wie ze mnie nie ma a butle polubil bardziej niz cyca bo mu rownomiernie leci i sie nie krztusi

Kupiłam ten Katarek, dalej się boję a mój odkurzacz nie ma ustalania na ile tylko to jest 1400W i koniec to mogę nim robić?

Tak, spokojnie.ja wcale nie dawalam na najniższe obroty. Przytrzymuj główkę zeby sie nie wiercil bo tym bardziej sam sobie zrobi krzywde niż ty jemu samym sciaganiem. Musisz troszke tym krecic.tak delikatnie, zeby dokladnie oczyscic. Zobaczysz jaka ulge mu zrobisz.

No to jutro spróbuję albo jeszcze dzisiaj ale wątpie bo jedziemy na urodziny zaraz i po powrocie to raczej tylko będę szybko szykować go do spania. Mam nadzieję, że będzie po tym ok. No i kupiłam pierwszy słoiczek, marchewkę oczywiście, jeszcze nie wiem kiedy podam.

Hej dziewczyny !
u nas też pogoda straszna.. właśnie skończyłam sprzątać mieszkanie i zaraz się zbieramy do kuzyna zaplanować wczasy na przyszły rok :) oni mają miesięcznego syna także się z Kubą dogadają :) a wy planujecie gdzieś jechać na wakacje ?

Ja też nie jestem przekonana do tego katarku.. fridą faktycznie wszystkiego nie ściągam, ale za to mój mąż robi to perfekcyjnie i mały potrafi całą noc fajnie przespać i nic mu w nosku nie furczy :)

Co do zostawiania dziecka, to Kubuś został z moją mamą nie mając jeszcze dwóch miesięcy i nie było z nim problemu :) na razie jest mu obojętne z kim zostaje byle być w centrum uwagi ;P

Taka j,, ja ze słoiczkami poczekam jednak do skończonych 4 miesięcy :) a pierwszą podam marchewkę :)

Miłego wieczoru dziewczyny !

reklama
U nas pogoda całkiem przyjemna, słońce było i nawet nie było tak zimno. Wyszliśmy na trochę na spacer. Teraz robię ciasto, poczekam aż się upiecze i jadę do lidla na zakupy, a po drodze jeszcze mamie podrzucę kawałek ciasta będzie miała do kawki.
Zapomniałam się wam pochwalić,że wczoraj wreszcie nam przyszły meble do dzieci do pokoju i krzesła do nas do dużego, mam nadzieję,że stół przyjdzie w przyszłym tygodniu, bo to jedzenie przy ławie doprowadza mnie do szału

Do góry