reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

reklama
rampampam o Matko! ale stresa pewnie mialas przez te dni. a probowaliscie mleka sojowego? ja mialam Humane i dosyc dobrze ja tolerowala.

ja mam i cellulit i rozstępy, ale poki co niczym nie dzialam, codzienie mowie sobie ze zaczne Chodakowska, bo chyba najlepsza na cellulit;p ale nie mam weny:dry:

a w srode ide tatuować imię mojej księżniczki :-):-):-)

Czesc,

rampampam wspolczuje i zdrowka dla szkraba zycze!
z emolientow jest jeszcze Mustela Stelatopia - krem natluszczajaco nawilzajacy i cala seria, moze to pomoze ;-)
a co do celulitu to najlepsza jest papka z kawy sypanej

Jagoda ja też chciałam iść na tatuaż, imiona moich dzieci ale obecnie mam taki nrw na Kubę, że resztką sił się zmuszam, żeby go nie wywalić przez zamknięte okno :wściekła/y: Ta mała menda od 6 dni nie śpi, mam go dość.

Taka j. u mnie to samo. Mała nie chce za cholere spac. Urzadza sobie tylko drzemki po 20 minut i caly czas na rekach by siedziała.
Ja na cellulit używałam serum z Eveline. To było jakis czas temu. Teraz nie mam sily wieczorami sie smarowac. Prysznic jak najszybciej i choc troche pospac...

Maciejka nie ale słowo daję, że jak będę w zielarskim następnym razem to kupię, może w środę będe na mieście to musze pamiętać.

Patrycjal ja też zazwyczaj na szybciocha wszystko robię, dosłownie wszystko, ale chciałabym znaleźć te 2 minuty na to wmasowywanie tego głupiego kremu. Nie wiem czy się uda czy nie ale kupiłam dzisiaj coś tam i gąbkę do tego. Ale w ciągu dnia nie chce spać a jak potem jest na wieczór i w nocy? U mnie nie umie zasnąć po kąpaniu, nie wiem dlaczego.

Ostatnia edycja:
U mnie nie spi w ciagu dnia. Wieczorem zasypia tak między 19 a 20 i spi do karmienia do 22. Później spi dalwj do nastepnego karmienia i wtedy potrafi sie wybudzic i 1.5 godz. w d... pozniej kolo 3 nastepne karmienie, potem 5 i wstaje

oj dziewczyny żal mi Was jak czytam o tych kłopotach ze spaniem, wiem co to znaczy. U nas na początku nie chciał spać, cały czas oczy szeroko otwarte, spał tylko na rękach i to po karmieniu tylko chwilkę. Pediatra stwierdził alergię na mleko i dał Nutramigen- przeszło błyskawicznie, jak ręką odjął - normalnie nie to dziecko. Teraz śpi bez kłopotu w nocy, w dzień różnie bywa, jak widzę że ma czerwone oczka to do leżaczka i bujanie, zaśnie to śpi 30 minut i koniec(ale dobre i to).
W Poznaniu dzisiaj słonecznie było ale mroźno, nie wiem w co go ubierać w taką pogodę, nie chce przegrzać, ale nie chcę też żeby było mu zimno...
jagoda23 mam tak samo z tymi ćwiczeniami, płytę Chodakowskiej kupiłam jeszcze w ciąży i leży...
Ja na cellulit stosuje serum Tołpy, bo nie trzeba wmasowywać, tylko spryskać i rozsmarować , jest jakby trochę lepiej.
Jakiej firmy słoiczki są z samą dynią? bo zamierzam pomału zapasy robić, lekarz powiedział, żeby podać młodemu jeszcze przed świętami.
miłej nocy (spokojnej i przespanej).:-)

reklama
taka j a czytalas ta ksiazke jezyk niemowlat? wiem ze i tak w kolko pewnie nie masz czasu ale u mnie ostatnio sprawdza sie metoda ze spi, je, bawi sie, i tak w kolko, jak zaczyna ziewac to go daje do lozeczka, jak placzre to uspokajam i znowu odkladam, czasem trzeba to zrobic wiele razy

Do góry