reklama
rampampam o Matko! ale stresa pewnie mialas przez te dni. a probowaliscie mleka sojowego? ja mialam Humane i dosyc dobrze ja tolerowala.
ja mam i cellulit i rozstępy, ale poki co niczym nie dzialam, codzienie mowie sobie ze zaczne Chodakowska, bo chyba najlepsza na cellulit;p ale nie mam weny
a w srode ide tatuować imię mojej księżniczki :-):-):-)
ja mam i cellulit i rozstępy, ale poki co niczym nie dzialam, codzienie mowie sobie ze zaczne Chodakowska, bo chyba najlepsza na cellulit;p ale nie mam weny
a w srode ide tatuować imię mojej księżniczki :-):-):-)
Czesc,
rampampam wspolczuje i zdrowka dla szkraba zycze!
z emolientow jest jeszcze Mustela Stelatopia - krem natluszczajaco nawilzajacy i cala seria, moze to pomoze ;-)
a co do celulitu to najlepsza jest papka z kawy sypanej
rampampam wspolczuje i zdrowka dla szkraba zycze!
z emolientow jest jeszcze Mustela Stelatopia - krem natluszczajaco nawilzajacy i cala seria, moze to pomoze ;-)
a co do celulitu to najlepsza jest papka z kawy sypanej
patrycjal
Fanka BB :)
Taka j. u mnie to samo. Mała nie chce za cholere spac. Urzadza sobie tylko drzemki po 20 minut i caly czas na rekach by siedziała.
Ja na cellulit używałam serum z Eveline. To było jakis czas temu. Teraz nie mam sily wieczorami sie smarowac. Prysznic jak najszybciej i choc troche pospac...
Ja na cellulit używałam serum z Eveline. To było jakis czas temu. Teraz nie mam sily wieczorami sie smarowac. Prysznic jak najszybciej i choc troche pospac...
taka j.
شارع أنتوني مساعدتي، يرجى
Maciejka nie ale słowo daję, że jak będę w zielarskim następnym razem to kupię, może w środę będe na mieście to musze pamiętać.
Patrycjal ja też zazwyczaj na szybciocha wszystko robię, dosłownie wszystko, ale chciałabym znaleźć te 2 minuty na to wmasowywanie tego głupiego kremu. Nie wiem czy się uda czy nie ale kupiłam dzisiaj coś tam i gąbkę do tego. Ale w ciągu dnia nie chce spać a jak potem jest na wieczór i w nocy? U mnie nie umie zasnąć po kąpaniu, nie wiem dlaczego.
Patrycjal ja też zazwyczaj na szybciocha wszystko robię, dosłownie wszystko, ale chciałabym znaleźć te 2 minuty na to wmasowywanie tego głupiego kremu. Nie wiem czy się uda czy nie ale kupiłam dzisiaj coś tam i gąbkę do tego. Ale w ciągu dnia nie chce spać a jak potem jest na wieczór i w nocy? U mnie nie umie zasnąć po kąpaniu, nie wiem dlaczego.
Ostatnia edycja:
patrycjal
U mnie nie spi w ciagu dnia. Wieczorem zasypia tak między 19 a 20 i spi do karmienia do 22. Później spi dalwj do nastepnego karmienia i wtedy potrafi sie wybudzic i 1.5 godz. w d... pozniej kolo 3 nastepne karmienie, potem 5 i wstaje
oj dziewczyny żal mi Was jak czytam o tych kłopotach ze spaniem, wiem co to znaczy. U nas na początku nie chciał spać, cały czas oczy szeroko otwarte, spał tylko na rękach i to po karmieniu tylko chwilkę. Pediatra stwierdził alergię na mleko i dał Nutramigen- przeszło błyskawicznie, jak ręką odjął - normalnie nie to dziecko. Teraz śpi bez kłopotu w nocy, w dzień różnie bywa, jak widzę że ma czerwone oczka to do leżaczka i bujanie, zaśnie to śpi 30 minut i koniec(ale dobre i to).
W Poznaniu dzisiaj słonecznie było ale mroźno, nie wiem w co go ubierać w taką pogodę, nie chce przegrzać, ale nie chcę też żeby było mu zimno...
jagoda23 mam tak samo z tymi ćwiczeniami, płytę Chodakowskiej kupiłam jeszcze w ciąży i leży...
Ja na cellulit stosuje serum Tołpy, bo nie trzeba wmasowywać, tylko spryskać i rozsmarować , jest jakby trochę lepiej.
Jakiej firmy słoiczki są z samą dynią? bo zamierzam pomału zapasy robić, lekarz powiedział, żeby podać młodemu jeszcze przed świętami.
miłej nocy (spokojnej i przespanej).:-)
W Poznaniu dzisiaj słonecznie było ale mroźno, nie wiem w co go ubierać w taką pogodę, nie chce przegrzać, ale nie chcę też żeby było mu zimno...
jagoda23 mam tak samo z tymi ćwiczeniami, płytę Chodakowskiej kupiłam jeszcze w ciąży i leży...
Ja na cellulit stosuje serum Tołpy, bo nie trzeba wmasowywać, tylko spryskać i rozsmarować , jest jakby trochę lepiej.
Jakiej firmy słoiczki są z samą dynią? bo zamierzam pomału zapasy robić, lekarz powiedział, żeby podać młodemu jeszcze przed świętami.
miłej nocy (spokojnej i przespanej).:-)
reklama
ewelinka12
taka j a czytalas ta ksiazke jezyk niemowlat? wiem ze i tak w kolko pewnie nie masz czasu ale u mnie ostatnio sprawdza sie metoda ze spi, je, bawi sie, i tak w kolko, jak zaczyna ziewac to go daje do lozeczka, jak placzre to uspokajam i znowu odkladam, czasem trzeba to zrobic wiele razy