reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

reklama
Maciejka mój też ma katar i wychodzę z nim, wyjścia nie mam zresztą innego bo muszę synka ze szkoły odbierać ale podobno z katarem można, podobno nawet jest dobrze wtedy wyjść bo to ułatwia oddychania i oczyszczanie nosa. Nie wiem ale ja wychodzę.

Aaa za tydzień mam rocznicę ślubu, teraz widzę na suwaczku!

Grinula, Macijka dobrze mówi, cyca ciśnij:-D. A jak mi zabrakło to bebilonu sobie wsypałam :p bo czarnej kawy nie zniese;)

Moja wczorajsza mandarynka była przefantastyczna, rewelacyjna, poczekam ze 2 dni i zacznę zwiększać ilość :tak:

Patrycja w ogóle nie widać tej wagi, śliczna dziewuszka, a ta opaska...no cudnie

Taka j no też tak właśnie słyszałam, czytałam.
A jak idziesz po synka to wchodzisz do budynku? co wtedy robisz z wózkiem?
Grinula a Ty?
bo ja muszę zostawić pod przedszkolem :/

Maciejka zostawiam przed przedszkolem, biorę dziecko i idę do szkoły, trudno, zostawiam na terenie przedszkola licząc, że nikt nie będzie na tyle wredny, żeby mi go zwinąć. Już zresztą tyle razy mnie widzieli z tym wózkiem, że po prostu chyba mnie z nim kojarzą. U nas jest taki podjazd w sumie ale wczoraj np. nie dałam rady wjechać bo było tak ślisko, że zjeżdżałam z tym wózkiem :D

Jak muszę iść po synka? No niestety nie mam wyjścia, tzn. nie wybudzam ale i tak sam się budzi no bo przecież muszę powciskać go w śpiworki, czapki także nie ma wyjścia, sam się budzi ale potem najczęściej zasypia jak wychodzę.

Dziękuję, mala jest całkiem sporawa wiec jakoś się ten tłuszczyk rozkłada. Ale fafulki sa coraz większe i golonki też :)

U nas katar już był i pomimo oklepywania siadł na oskrzela niestety bez antybiotyku sie nie obyło. Teraz będę się już bała każdej infekcji. Zaopatrzylam sie w Katarek i ściągam odkurzaczem az boje się, ze mózg wyssie :)

reklama
Patrycjal odkurzaczem? Słyszałam, że tak ściągają ale ja miałabym okropne opory, tak od razu jej to przystawiłaś, jak to zrobiłaś? Co to jest "Katarek"? To ta fryda do ściągania czy coś innego?
Już sobie znalazłam na necie, czy to tak bardzo dokładnie ściąga katar? Troche to kosztuje, w sumie bym kupiła ale się troche boję, ta fryda to do kitu jest, trzeba się nieźle naciągnąć a i tak zawsze coś zostaje ale chyba bym się bała tym ściągać.

Ostatnia edycja:
Do góry