reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

reklama
nie wiem ale mam juz dosc, teraz maly spi ale znowu byl cyrk, myslalam ze moze cyc mu nie pasuje bo za duzo mu leci i dawalam kilka razy z butli, teraz zjadl cyca i wypil 50ml, ostatnio robie tak ze jak przy cycu zaczyna plakac, odwracac glowe to go uspokajam i mu nie daje i jak minie 4h od ostatniego karmienia to je bez problemu, tylko przez to juz w ogole nie wiem kiedy on jest glodny, nasze dzieci juz maja po 3 miesiace wiec moze potrzebuja dluzszych przerw miedzy karmieniami

Może rzeczywiście nie potrzebują już tak często jeść...Ja też jestem zdezorientowana jeśli chodzi o karmienie, aby tylko wyjmuję tego cyca i chowam i tak w kółko..

ewuncia, współczuję, bo mój to przynajmniej w nocy śpi i budzi się tylko 2 razy na jedzenie i jest ok

A ja tak sobie myślę, że może jak już ząbki dokuczają dziecku to nie musi być to dziąsełko od razu napuchnięte, może to dziecko już coś tam czuje i mu to nie pasuje ale dziasło puchnie potem?

Coś w tym jest. Hanula od 2-3 dni też rzadziej je. Nie robi za dużych cyrków co prawda, ale przerwy są dłuższe. Wczoraj to myślałam, że mi cyce pourywa. Już chciałam spuszczać, ale ładnie się w końcu dossała. Skończyła ciumkać kolację o 23 i obudziła się o 5. Zjadła nie za dużo i spała do 9. A potem dopiero o 13:30 chciała jeść. Zwykle w dzień co 2 godziny jadła, poza 3 godzinną drzemką na dworze.

Dziewczyny a jadłyście już cytrusy? Od 3 dni patrzą na mnie mandarynki z półmiska i zaraz mi pypeć na języku wyrośnie. Jak na razie czasem wciskam cytrynę do herbaty.

u nas z takim jedzeniem norma, a ostatnio je po 40 wypycha jezykiem, albo sie denerwuje, a za 15 minut daje jej reszte i zjada:eek:

dzisiaj dalam jej chrupka kukurydzianego, ale smakowal:-D:-D, a najlepsze ze marchewka pluje, z jablkiem jeszcze zje ze 2-3 lyzeczki a najbardziej smakuje jej kaszka Sinlac, ktora smierdzi przeokrutnie:laugh2:

Kupciusia sprobuj tej mandarynki, pol na poczatek i zobacz na reakcje Hani. juz 3 miesiace, wiec pomalu wszystko wprowadzaj.

Witajcie ją już próbowałam wszystkiego cytrusów także i ostatnio kupiłam się na bigos choć to akurat małej nie służy a moja lena mam wrażenie że je częściej przynajmniej w nocy budziła się 2 razy a ostatnio jest3 4 razy dziś pierwszy raz po porodzie byłam pograć w siatkówkę mam pytanie uprawiacie jakieś ćwiczenia aby wrócić do formy

reklama
Do góry