reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

taka.j Milenka codziennie ląduje rano w moim lozku, bo ja juz rano jestem taka spiaca, ze ja klade kolo siebie i spimy razem:-D:-D a Kubuś napewno na wadze przybral :). Ja glupia dzisiaj cyca malej dalam i 3 minuty po odlozeniu do kolyski, zwrocila wszystko, po mm nie zwraca, najwyzej uleje troszke jak jej sie nie odbije. a maz kupi dzisiaj Biogaje, zobaczymy czy cos lepiej bedzie z brzuszkiem :))

Kamu &&&&:-):-)

reklama
Cześć dziewczyny!
Dzięki za rady w sprawie mieszania mleka.
Kamu - trzymam kciuki za wizytę.
Moja też potrafi ulać po cycku a po mm nie.

Kurcze a ja nic ze spraw urzędowych nie załatwiłam, poza tym, że imiona nadałam w USC.

Co z nami bedzie jak skonczy się sierpien..gdzies nas przeniosa?

Dziewczyny jak wygląda dzień Waszych Maluchów??
Moja Amelka ma dzień i noc wzdęcia...ciężko nam z tym walczyć...
W nocy śpi ze mną...
W dzień najchętniej spałaby u mnie na brzuchu i wtedy śpi smacznie...jak tylko położe ją do łóżeczka to co 5 min budzi się i zaczyna płakać...chcoiaż jest zmęczona i co chwilkę ziewa.
JAk tylko się obudzi ..może być nawet pol godziny po karmieniu...to znowu chce jesc...
Ja juz ledwo zyje..spie moze z 4 h na dobę...:-(

Dzięki za kciuki
All-me zostaniemy przeniesione chyba na dzieci urodzone w 2013 i tam są tak samo po kolei miesiące.
kupciusia, no szkoda, bo ta moja księgowa to nie wiem czy mi cokolwiek załatwi :-( a ja nie mam pojęcia co muszę złożyć.

Mmnie dziś naderwała jakiś biegun , aby szybciej postępowało, powiedziała że to powinno mi ruszyć, w sumie czuję co jakiś czas ból podbrzusza. No i jak wcześniej nic się nie będzie działo to jutro mam przyjść do szpitala, to ma coś poradzić, ale mam nadzieję,że to jednak pomoże, umyję jeszcze okno u Maksa w pokoju i na piłce dziś pobujam się :-), pomalowałam sobie paznokcie bezbarwnym i jeszcze sobie henne na brwi zrobię, trzeba się jakoś przyszykować :blink:

Kamu no to szykuj się!

Ja po wizycie, mały mimo ulewań i luźnej kupy przybrał w 2 tygodnie 400 gram więc jest spoko, dostał coś na jelitka, żeby kupy nie były takie luźne i za 9 dni do kontroli.

Hej dziewczyny
Na dzis mam wyznaczony termin i nic... Mialam wizyte u poloznej wczoraj i jesli nic sie nie ruszy to za tydz do szpitala na wywolanie. Robie wszystko zeby bylo wczesniej herbata z malin, masaz brodawek, seks, troche na pilce skacze I d.pa. Nic. Dzidzia chyba chce poczekac az tesciowie odjada, zeby im na zlosc zrobic za to ze mecza mamusie:-p

reklama
Doriq wierzę Ci, że się niecierpliwisz! Mam nadzieję, że jakoś się rozwinie sytuacja i jednak będziesz sierpniową mamą.

Do góry