reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2013

Taka j. ja mam 31 i to moje pierwsze i myślę, że chcę mieć jeszcze 1 albo 2. Zobaczymy jak będę po porodzie mówić:-D
Ja bym mamie zwróciła uwagę przy znajomej, że nawet w swoim mieszkaniu swobody mieć nie możesz, ale wszystko delikatnie, kulturalnie i z wyczuciem.

reklama
Doriq to jest raz a dwa, że to troche dziwny temat do komentowania tym bardziej stojąc u kogoś pod drzwiami z kiblami i komentując sytuację gastryczną danej osobym. No nic, na szczęście ostatecznie udało mi się wyjść i już mam majtki :D

Taka j. współczuję mamy, moja by się nawet nie odważyła tak wobec mnie zachowywać, bo wie że potrafię być mściwa i bezczelna i tylko by sobie wstyd zrobiła, że mnie tak wychowała. Zresztą już się wielokrotnie przekonała, że jak ktoś mnie zezłości to mam w d.pie co wypada, a co nie...

Mysiolek,wielkością takie raczej standardowe są...Brałas kiedyś antybiotyk duomox? bo to taki podobny kształt i wielkość ma. Raczej się wchłaniają, chyba nic nie wypływało. Ale ogólnie to skuteczne są, więc jak lekarz zaleca, to trzeba stosować.

Haha, Doriq pisze, że duże ;) każdy ma swoje odczucia :-)

20130803_165702.jpg
Ja pisze ze duze bo mialam wczesniej mniejsze. Te są wielkości gum do żucia tylko trochę grubsze. Mi zawsze z rana leci po nogach troche, ale tragedii nie ma.

Mamy nowego dzidziusia. Już wpisany w naszych maluszkach.

Załączniki

• 20130803_165702.jpg
    20130803_165702.jpg
    14,7 KB · Wyświetleń: 27
Ostatnia edycja:
Taka j Doriq ja mam 32 lata i to moja pierwsza ciaza, a z uwagi na to ze chcie tez coreczke pod koniec 2015 roku zaczynamy starania o kolejne ;-)

Doriq nie mam czasu masowac sutkow, pomagam mezowi przy rozkladaniu wykladziny, przenoszeniu rzeczy itp ogolnie od rana na nogach ale cos sie dzieje, czeste bole podbrzusza i kregoslupa a do tego masakrycznie twardniejacy brzuch i parcie, wydaje mi sie ze to raczej nie maly, czy sie myle?

Mysiolek dasz rade z tymi globulkami, mi tez wyplywalo w nocy lub rano ;-)

reklama
MadziaSek super, że coś się zaczyna trzymam kciuki. A jak nie wyjdzie córeczka? To trzecie?

Nudzi mi się strasznie. Mój TZ pojechał do pracy, bo ma dzisiaj dyżur, a mój brat też sobie jakieś zajęcie znalazł. Obiecał, że zagramy w Xboxa. Ja czekam, zobaczymy...

Do góry